Super League: Πέρασε «αέρας» από την Τρίπολη του Ράσταβατς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την παραδοσιακά δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης με το ευρύ 0-4 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

O τεχνικός των Αρκάδων και πρώην της Ξάνθης δεν είχε στην διάθεση του τον πρώην μέσο του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο, που επέλεξε να εκτίσει την ποινή των καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, αφού τα είχαν βρει σκούρα στο πρώτο μισάωρο κόντρα στον σκληρό και διαβασμένο Αστέρα, άνοιξαν το σκορ στο 35′ με κεφαλιά του Σεμέδο μετά από ωραίο κόρνερ του Βαλμπουενά.

Οι πρωταθλητές απλοποίησαν την κατάσταση στο 40′, όταν και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά έξω από την περιοχή βρήκε τον Καμαρά και αυτός με φανταστικό σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-2.

Ίδιο σκηνικό στο δεύτερο μέρος, με τον Αστέρα να πιέζει τους ερυθρόλευκους στο πρώτο μισάωρο χωρίς αποτέλεσμα και τον Ολυμπιακό να βρίσκει άλλα δύο τέρματα στο τέλος του παιχνιδιού.

Αρχικά στο 81′ ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-3, με τον Μπρούμα με πλασέ μετά από ωραία πάσα του Καμαρά να σημειώνει το τελικό 0-4.