«Βόμβα» από τον ιστορικό πρώην πρόεδρο της Ξάνθης με υπόνοια για πώληση του ΑΦΜ της ΠΑΕ στον… Ηρακλή

Μία ανάρτηση που επιδέχεται ερμηνειών έκανε λίγο μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του Πανόπουλου ο ιστορικός πρόεδρος της Ξάνθης Θεόδωρος Κοκκάλας, τον οποίο και μνημόνευσε ο μεγαλομέτοχος κατά την συνέντευξή του.

Ο Κοκκάλας ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα στην Α’ Εθνική και ο οποίος παρέδωσε τα κλειδιά της στον Χρήστο Πανόπουλο. Λίγη ώρα αφότου λοιπον ο Πανόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά μέχρι τις 14 Αυγούστου, ο Κοκκάλας σχολίασε: «Ηρακλής. Στην Θεσσαλονίκη ακούγεται κάτι για νέο ΑΦΜ».

Στις ερωτήσεις διαδικτυακών του φίλων, ανάμεσά τους και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, διευκρίνισε παντως: «Ασφαλως και δεν γνωριζω απλα το ακουσα απο καποιον παραγοντα του βολευ». Και στις συζητήσεις που ακολούθησαν ανέφερε: «Ομαδα δεν υπαρχει, παρα μονο ενα σημα και ΑΦΜ. (…) Η ομαδα εχει μονο 5 παικτες και κανενα απ τους λεγομενους βασικους».

Πάντως άλλες πηγές διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο αλλά όπως και να γίνει, όταν γίνεται τέτοια αναφορά από ένα τόσο βαρύ όνομα όπως αυτό του πρώην προέδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.