Έγγραφο του Απόλλωνα Σμύρνης έστειλε σε διακοπές τη Ριζούπολη ενώ… «εκκρεμεί» το μπαράζ με την Ξάνθη

Την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Ριζούπολης είχε κανονικά προγραμματιστεί η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά με βάση τις προκηρύξεις και τα μέχρι στιγμής επίσημα δεδομένα, αυτό δεν θα ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Μετά και την επικύρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ο Απόλλων Σμύρνης τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Super League 2 και βάσει των προκηρύξεων θα πρέπει να παίξει μπαραζ με την προτελευταία ομάδα της Super League 1 – δηλαδή την Ξάνθη. Σύμφωνα επίσης με τις προκηρύξεις μιλάμε για διπλό μπαράζ που διεξάγεται με ευθυνη της ΕΠΟ, με τον πρώτο αγώνα στην έδρα της ομάδας της SL2 και τον δεύτερο σε αυτην της ομάδας της SL1 ενώ τα μπαράζ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 3 Αυγούστου που ολοκληρώνεται και η ιδιαίτερη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Βέβαια είναι γνωστο και κοινό μυστικό ότι το μπαράζ δεν θα γίνει και ότι επίκειται αναδιάρθρωση. Αλλά τυπικά ακόμα αυτό δεν έχει γίνει. Είναι επίσης γνωστό ότι στον Απόλλωνα βρίσκονται εδώ και καιρό σε… διακοπές, δεν έχουν καν ομάδα, παίκτες και προπονητή (ακούγεται ο Γιώργος Παράσχος αλλά δεν έκλεισε ακόμα). Αλλά ένα ακομα στοιχείο ότι δεν θα γίνει μπαράζ είναι το έγγραφο του Απόλλωνα που είδε το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο όμως από σπόντα ενδιαφέρει και την Ξάνθη.

Τι αναφέρει το έγγραφο; Ότι η εγκατάσταση μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος είναι «κλειστή λόγω θερινής περιόδου». Πράγμα που σημαίνει ότι με τον πιο επίσημο τρόπο στον Απόλλωνα ΔΕΝ περιμένου ότι θα οριστεί και πολύ περισσότερο θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη ο πρώτος αγώνας μπαράζ με την Ξάνθη, όπως απαιτούν τυπικά οι προκηρύξεις και οι κανονισμοί μέχρι και αυτήν την στιγμή, αφού ακόμα τυπικά δεν έχουν αλλάξει.

Δείτε το έγγραφο – επιστολή του Απόλλωνα: