Γ’ Εθνική: Συγκινητικό τέλος από την ΑΕΔ μετά από 4 χρόνια ο Βαγγέλης Καζάλας

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ΑΕ Διδυμοτειχου, εκδόθηκε ένα άκρως φιλικό διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαγγέλη Καζάλα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση, ήρθε για την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι, έχοντας πλέον μια καινούρια οικογένεια στην άλλη άκρη της Ελλάδας.

Και ο ίδιος όμως από την πλευρά του με ένα συγκινητικό μήνυμα δήλωσε ότι το πράσινο τριφύλλι της ΑΕΔ έχει έναν φανατικό οπαδό στον κατακόκκινο Πειραιά, όπου πλέον επιστρέφει.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου έχει ως εξής:

Μετά από 4 χρόνια ένας κύκλος κλείνει καθώς παρελθόν από την ομάδα μας πρόκειται να αποτελέσει ο Βαγγέλης Καζαλας, ένας ξένος που ήρθε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και έγινε ένας από εμάς, αγάπησε και αγαπήθηκε, πρόσφερε, πόνεσε, μάτωσε για την φανέλα εδωσέ τα πάντα κατέκτησε τίτλους, χιλιάδες στιγμές άλλες τόσες αναμνήσεις καλές, κακές Αλλά πάνω απ όλα ανθρώπινες.Βαγγέλη ξέρεις ότι πλέον στο Διδυμότειχο έχεις μια δεύτερη οικογένεια. Σε ευχαριστούμε για όλα. #καζα

Η άμεση απάντηση-δήλωση του Βαγγέλη Καζάλα:

ΑΕΔάρα μου, όλα τα ωραια κάποτε τελειωνουν σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου έχετε όλοι ξεχωριστη θέση στη καρδιά μου το ίδιο και η πόλη!! Να ξέρετε έχετε έναν οπαδό εδώ στο Πειραιά να σας στηρίζει!! Εύχομαι τα καλύτερα στη δοιηκηση και στους παίκτες για την συνέχεια!! ❤️☘️ αεδαρα μου ❤️☘️