Το διαβάσαμε και αυτό: «Η Ξάνθη έχει υπέρ της την διαιτησία ενώ ο Πανιώνιος συνέχεια αδικείται»

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος (δυο αγωνιστικές απέμειναν) τα χτυπήματα πάνω και κάτω από το τραπέζι και τα παρασκήνια θα δίνουν και θα παίρνουν. Στο πλαίσιο αυτό, αίσθηση προκάλεσε ένα άρθρο την Τρίτη που φιλοξενήθηκε στην μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα αθλητική ιστοσελίδα της χώρας, το gazzetta.

Το υπογράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος, από τους πιο γνωστούς ρεπόρτερς του Ολυμπιακού, ο οποίος εσχάτως έχει αποκτήσει επισήμως υπαλληλική σχέση με το κανάλι Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό είναι ένα κρατούμενο. Αλλά όταν αρθρογραφεί σε θεωρητικά ουδέτερη ιστοσελίδα και αναφέρεται σε ευνοούμενη της διαιτησίας Ξάνθη και αδικούμενο Πανιώνιο, είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

Ο Νικολακόπουλος συνήθως σχολιάζει τα του Ολυμπιακού. Αυτά σχολίασε και στο άρθρο της Τρίτης, αναφερόμενος κυρίως στην διαιτησία του Κομίνη, τον οποίο χαρακτήρισε έντιμο διαιτητή που ωστόσο έκανε λάθη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο καταλήγοντας στο άρθρο του, υποστήριξε ότι «ο χαμός με τη διαιτησία γίνεται στα πλέϊ άουτ κι όχι στα πλέϊ οφ».

Αντιγράφουμε, γιατί καλό θα είναι και το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης που δεν έτυχε να διαβάσει ή δεν διαβάζει αθηναϊκές ιστοσελίδες να είναι ενήμερο για το κλίμα που διαμορφώνεται για την ομάδα της Θράκης ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

«Όλως τυχαίως η Ξάνθη σε πέντε παιχνίδια της έχει κερδίσει τρία πέναλτι κι έχει και μία αποβολή υπέρ της! Χρειάστηκαν δύο πέναλτι από τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) για να φέρει 1-1 εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, αλλά και πέναλτι (από τον Κομίνη) για να μειώσει στην ήττα της 1-2 εκτός έδρας από τον Πανιώνιο. Και προχθές στο Λαμία-Ξάνθη 0-0 έπαιζε από το 30’ με παίκτη παραπάνω! Ο Μανούχος (Αργολίδος) απέβαλλε παίκτη της Λαμίας για φάουλ 70 μέτρα μακριά από την περιοχή της Ξάνθης.

Όλως τυχαίως, επίσης, ο Πανιώνιος είναι αυτός που δεν έχει πάρει…μισό σφύριγμα! Μάλιστα προχθές, στο Λάρισα-Πανιώνιος 0-0 βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό! Είναι φάση αυτή για δεύτερη κίτρινη κάρτα; Με τον ίδιο διαιτητή, τον Θεσσαλονικιό Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ο Πανιώνιος είχε φέτος δύο ήττες στα δύο παιχνίδια που τον σφύριξε: Πανιώνιος-Βόλος 1-2 και ΠΑΟ-Πανιώνιος 3-0.

Προσέξτε, το Λαμία-Ξάνθη και το Λάρισα-Πανιώνιος παίζονταν την ίδια μέρα και ίδια ώρα. Και στο ίδιο λεπτό, έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Πανιώνιος και με παίκτη παραπάνω η Ξάνθη, δυο ομάδες που παίζουν την κατηγορία σε κάθε παιχνίδι!».

ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ