Στην Γ’ Εθνική με την Θύελλα Κατσικά ο πρώην Πανθρακικού και Προσκύνητων Τάσος Φαρμάκης

Στην νεοφώτιστη ομάδα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και πρόσφατη πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Ηπείρου, Θύελλα Κατσικά θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Γιαννιώτης πρώην ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του Πανθρακικού και της Δόξας Προσκυνητών, Τάσος Φαρμάκης.

Ο 24χρονος -πλέον- αμυντικός χαφ είχε εμφανίστει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Θράκης το 2014 όταν και μετέβη στην Κομοτηνή λόγω των σπουδών στο ΣΕΦΑΑ.

Όντας μέχρι τότε ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα (Κ13, Κ15, Κ17, Κ20), μεταπήδησε στην Κ20 του Πανθρακικού, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Ήταν μάλιστα μέλος του ρόστερ της τελευταίας ομάδας Κ20 των Ροδοπίτων, προτού η μεγάλη ομάδα αποχαιρετήσει τα μεγαλά σαλόνια.

Από το 2016 έως το 2018 αγωνιζόταν στην ομάδα της Δόξας Προσκύνητων, με την οποία κατεκτησε το κύπελλο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θρακης, ενώ τους ακολούθησε και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, έχοντας συμπαίκτη τον παλιό του γνώριμο (και στα Γιάννινα και στη Ροδόπη) Στέφανο Παπαρούνα, προτού μεταπήδησει στον Κατσικά και την Θύελλα.