Β’ Εθνική: Ο Λεύκιππος Ξάνθης συστήνει τους 10 υποψήφιους για τις εκλογές της 12ης Ιουλίου

Ο Λεύκιππος Ξάνθης παρουσιάζει και συστήνει τα υποψήφια μέλη της ψηφοφορίας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου που θα ποραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου.

Ο σύλλογος τους παρουσίασε σε τρια part και εμείς τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε όπως ακριβώς η ομάδα του Λεύκιππου:

Ο Διονύσιος Φιλίππου γεννήθηκε στην Ζάκυνθο, είναι Πτυχιούχος Νομικής Σχολής και κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΔΠΘ στο τμήμα της Νομικής Σχολής Κομοτηνής στον Τομέα του Δημοσίου Δικαίου, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου Νομικών Περιοδικών (Διοικητική Δίκη, Θεωρία και Πράξη Διοικητικού Δικαίου). O Διονύσης Φιλίππου θέτει υποψηφιότητα, διότι θεωρεί πως ο Αθλητικός Όμιλος Λεύκιππος Ξάνθης εκλαμβάνει τον αθλητισμό ως πολιτιστικό προϊόν που θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στο Νομό Ξάνθης και στην ευρύτερη ευαίσθητη περιοχή.
Ο Στέφανος Παϊτάρης γεννήθηκε στην Ξάνθη, το 1988 αποφοίτησε από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και μετά από θητεία 29 χρόνων στο Στρατό Ξηράς, αποστρατεύθηκε φέροντας το βαθμό του Ταγματάρχη. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό από διάφορα πόστα όπως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορα σωματεία της Ελλάδας , έφορος σε εφηβικά – παιδικά τμήματα σε σωματείο καλαθοσφαίρισης, παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ Ξάνθης, αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στο Δ.Σ της Λέσχης Φίλων Xanthifans, έφορος στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Άθλου Ξάνθης. Θέτει υποψηφιότητα, γιατί βλέπει ότι ο Α.Ο Λεύκιππος Ξάνθης διαθέτει μια διαφορετική φιλοσοφία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο, έχει ένα όραμα και θα ήθελε να βοηθήσει στην πραγματοποίησή του.
Ο Ραμαδάν Μποζ έχει γεννηθεί στα Κιμμέρια Ξάνθης, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, ο οποίος είναι ενταγμένος και μαθαίνει το άθλημα του μπάσκετ στις ακαδημίες της ομάδας του Λεύκιππου Ξάνθης. Είναι έμπορος υαλικών, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στο Δήμο Ξάνθης, αντιπρόεδρος της κοινότητας Κιμμερίων. Επιθυμεί τη συμμετοχή στα δρώμενα του Α.Ο Λεύκιππου, καθώς θεωρεί πως υπάρχει όραμα και στόχοι τα οποία τον καλύπτουν και τον εμπνέουν.
Ο Λάμπης Καϊτεζίδης, γνωστός και ως ο «Ιταλός», γεννήθηκε στα Ίμερα Ξάνθης. Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγων και αυτοδίδακτος διακοσμητής. Σε ηλικία 17 ετών υπέστη βλάβη στα μάτια εξαιτίας σοβαρού εργατικού ατυχήματος. Τον Νοέμβριο του 1984, δημιούργησε το κατάστημα «Studio Italos», ένα δισκοπωλείο στο κέντρο τής Ξάνθης. Η επιχείρηση υφίσταται μέχρι σήμερα, έχοντας επεκταθεί επιτυχώς. Ο Λάμπης υπήρξε ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών. Με την σύζυγό του, Άννα Σταυρινοπούλου, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Βικτώρια και τον Κυριάκο. Κατά το έτος 2015 τού αναγνωρίστηκε αναπηρία 95% εξαιτίας τής κατάστασης τής όρασής του. Είναι συνεργάτης τού θρακικού περιοδικού «Ενδοχώρα», τού ομώνυμου εκδοτικού οίκου, καθώς και μέλος τής Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης. Ο βασικός λόγος για τον οποίο θέτει υποψηφιότητα ο Λάμπης για το Δ.Σ. του Λεύκιππου είναι η εσωτερική του ανάγκη να εκπροσωπεί με επιτυχία τους ανθρώπους με αναπηρίες στα αθλητικά δρώμενα, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με αναπηρίες που επιθυμούν να αθληθούν και δεν βρίσκουν τις κατάλληλες δομές. Στόχος του Λάμπη είναι να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε να δημιουργηθεί σύντομα τμήμα στον Λεύκιππο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με αναπηρίες να αθληθούν. Επίσης, επιθυμεί να συμβάλλει με τις ιδέες του, ώστε να προωθηθεί περισσότερο το brand name του Λεύκιππου, ως μία πρότυπη αθλητική κυψέλη στην Ελλάδα.
Ο Χαρίλαος Ζακόπουλος του Ιορδάνη, σύζυγος της Σόνιας Αμαραντίδου και πατέρας του Ιορδάνη και της Σοφίας, γεννήθηκε το 1959 στην Χρυσούπολη Καβάλας και από το 1989 είναι μόνιμος κάτοικος Ξάνθης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Βερολίνου Γερμανίας, Ειδικός Καρδιολόγος, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος και θέτει υποψηφιότητα λόγω του οράματος και της φιλοσοφίας του ΑΟ Λεύκιππος στα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εν γένει και του Νομού Ξάνθης ιδιαιτέρως.
Ο Αναστάσιος Ζάρας γεννήθηκε στους Αμαξάδες Ροδόπης, κατοικεί στην Ξάνθη, είναι έγγαμος με παιδιά, εργαζόταν ως υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών και από το 2013 είναι συνταξιούχος. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο Λεύκιππου και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου. Στην ομάδα έχει τα καθήκοντα του υπεύθυνου ιματισμού. Θέτει υποψηφιότητα εκ νέου γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της.
Ο Απόστολος Αποστολίδης γεννήθηκε στη Μάνδρα Ξάνθης  κι εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στον Ελληνικό Στρατό. Στο παρελθόν δίδασκε επί 10 χρόνια μάθημα εργαστηρίων στο ΕΠΑΛ – ΟΑΕΔ Ξάνθης. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού σωματείου ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ. Είναι μέλος από την ημέρα ίδρυσης του Α.Ο. Λεύκιππου συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εκτελεί τα καθήκοντα του Εφόρου Ακαδημιών και αυτά του αρχηγού αποστολών της ομάδας. Επιθυμεί την επανεκλογή του για να βοηθήσει τον Λεύκιππο να φτάσει εκεί που του αξίζει κι εκεί που έχει ονειρευτεί.
Ο Ματθαίος Σαββίδης είναι ορθοπαιδικός χειρουργός και κάτοχος πτυχίου φυσ/πείας. Έγγαμος με δύο παιδιά. Στόχος και όραμα του είναι η μετατροπή του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης σε έναν αθλητικό οργανισμό με πολλά διαφορετικά αθλητικά τμήματα. Ο οργανισμός “Λεύκιππος” θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους αθλητές της περιοχής (και όχι μόνο) ιδανικές συνθήκες ώστε να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και συγχρόνως να ενδυναμώνουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική τους υγεία σε πολλά αθλήματα.

Ο Θωμάς Ξανθόπουλος είναι δικηγόρος. Θεωρεί τον Αθλητικό Όμιλο Λεύκιππο Ξάνθης ως «Κοιμώμενο Γίγαντα». Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Λεύκιππου, ώστε, αν εκλεγεί, να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του οικοδομήματος του Λεύκιππου με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός Αθλητικού Ομίλου, ο οποίος θα αποτελεί πανελλαδικά παράδειγμα προς μίμηση.
O Πέτρος Τσίλογλου είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Επιχειρηματίας με πείρα στον τομέα των κατασκευών και επισκευών μηχανημάτων. Ασχολείται ενεργά με το μπάσκετ στην Ξάνθη εδώ και 10 συναπτά έτη. Συνεχής του επιδίωξη και, κατά την άποψή του, όχι και τόσο μακρινός στόχος είναι να ανέλθει το τμήμα μπάσκετ του Λεύκιππου Ξάνθης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.