LIVE από το ΔΑΚ Λαμίας για τα πλέι άουτ της Super League: ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας την εξέλιξη στον αγωνα Λαμία – Ξάνθη για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και μαζί ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα άλλα παιχνίδια που ενδιαφέρουν την Ξάνθη, ΑΕΛ-Πανιώνιος και Ατρόμητος-Παναιτωλικός.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Ξάνθη για την 5η αγωνιστική τωμν πλέι άουτ της Super League.

Ωρα 18:20 Απομένουν άλλες δυο στροφές πέρα από αυτήν και η Ξάνθη θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρηθεί πάνω από τον ισοβαθμο της Παναιτωλικο (υπερτερει στην ισοβαθμια) και τον Πανιωνιο (που είναι μόλις έναν βαθμο κάτω της).

Ωρα 18:24 Υπενθυμίζεται ότι βάσει των τωρινών δεδομένων, καθώς συζητείται μεν η αναδιάρθρωση αλλά δεν είναι βέβαιη, ο τελευταιος υποβιβάζεται, ο προτελευταιος παιζει μπαράζ και ο τρίτος απο το τέλος, όπου τωρα ειναι η Ξανθη, σωζεται.

Ωρα 18:28 Ο αγωνας Λαμια – Ξάνθη θα αρχίσει σε μια ωρα αφου λιγο μετα τη μία το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ήταν αρνητικά και τα δεύτερα δείγματα όλης της αποστολης της Ξάνθης, που επι τρεις μερες εμενε στην Νεα Αγχίαλο.

Ωρα 18:32 Οι παίκτες της Ξάνθης αυτές τις μέρες πάντως προπονηθηκαν κανονικά παρά τα προβλήματα που δημιουργηθηκαν τόσο το Σαββατο οσο και την Κυριακη, αλλά μια ταλαιπωρια αναμφισβητητα υπάρχει

Ωρα 18:38 Θυμιζουμε ότι σημερα ειναι μεγαλη μερα για την Ξανθη και λοιγω CAS και ήδη απο το πρωι το ThrakiSportS μεταδιδει ολες τις εξελιξεις που βγαινουν με το σταγονομετρο απο την Λωζάννη, μπειτε και δειτε με ενα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:42 Επιστρεφουμε στο παιχνιδι μας. Τέσσερα από τα έξι παιχνίδια μεταξυ των συγκεκριμενων ομαδν, γιατι δεν εχουν μεγαλη προϊστορια, έχουν λήξει 0-0! Αλλά τα τρία από αυτά στην Ξάνθη. Ωστόσο και στα άλλα δύο έχει μπει από ένα γκολ.

Ωρα 18:45 Έχει πετύχει ένα γκολ η κάθε ομάδα στα έξι μεταξύ τους παιχνίδια! Αυτά τα δύο γκολ τα έχουν πετύχει ένας παίκτης από τις Ονδούρες και ένας από τη Βολιβία!

Ωρα 18:48 Η Λαμία δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία μεταξυ τους ματς και δεν έχει δεχτεί γκολ σε αυτά, ενώ η Ξάνθη δεν είχε χάσει τα τέσσερα πρώτα και δεν είχε δεχτεί γκολ σε αυτά.

Ωρα 18:51 Η Λαμία δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα έξι παιχνίδια, η Ξάνθη δεν έχει βάλει γκολ στο δεύτερο των έξι αγώνων!

Ωρα 18:54 Μεταξυ τους με γηπεδουχο τη Λαμια υπάρχουν τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Η Ξάνθη κέρδισε το πρώτο, το δεύτερο ήταν ισόπαλο και το φετινό το πήρε η Λαμία.

Ωρα 18:57 Μετά την ήττα στη Λαμία στην αρχή της σεζόν, τον περασμένο Νοέμβριο με το γκολ του Μπεχεράνο, υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη απομάκρυνε τον τότε προπονητή της Κίκο Ραμίρεθ.

Ωρα 19:00 Γενικα, ανεξαρτητως έδρας έχουμε εξι ματς με τέσσερις λευκές ισοπαλίες, μια νίκη Λαμίας και μια της Ξάνθης, όλες με 1-0.

Ωρα 19:05 Εχουμε συνθέσεις, πάμε να δουμε πρωτα της Ξάνθης. Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον, Φοσέ, Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί, Καρασαλίδης και Κασάδο.

Ωρα 19:09 Η Λαμία θα ξεκινήσει με τον Επασί στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Τζανετόπουλο, Βύντρα, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Μπουλούλη στον άξονα, τους Ρόμανιτς, Σάλιακα στα άκρα και τους Καραμάνο και Βλαχομήτρο επιθετικό δίδυμο.

Ωρα 19:13 Την ιδια ωρα ξεκινά και το ΑΕΛ-Πανιωνιος ενω μιση ωρα πιο μετα, στις 20:00 θα κεινησει το ματς του Παναιτωλικου στο Περιστερι.

Ωρα 19:16 Με άλλα λογια οι τρεις ομαδες που μάχονται για την σωτηρια δινουν εκτος έδρας ματς σήμερα.

Ωρα 19:19 Την άλλη αγωνιστικη παιζουν μεταξυ τους Παναιτωλικος και Πανιωνιος στη Νέα Σμύρνη ενω η Ξανθη θα υποδεχθει τον Αστερα Τριπολης

1′ Εναρξη του αγωνα

3′ Κίτρινη στον Καρασαλίδη από το ξεκινημα και εμφανης εκνευρισμος.

5′ Καρτα και στον Λισγαρα. Δεν ειναι καλό σημάδι δυο αμυντικοι απο τα πρωτα λεπτά να δεχονται κάρτες.

10′ Κακο παιχνίδι και αρκετα νευρικο στο πρωτο δεκαλεπτο, μονο αξιοσημειωτο οι δυο καρτες στην Ξανθη

13′ Πρωτη καλή στιγμη απο την Ξανθη. Κίνηση και σουτ Ντε Αμορίμ εξω απο την περιοχη, περνά λιγο άουτ η μπαλα.

15′ Απο αριστερά προσπαθει κυριως να αναπτυχθει η Ξάνθη που έχει την κατοχη.

18′ Δεν εχει ουτε τελικη η Λαμια μέρι στιγμης, ενω η Ξανθη εχει τουλάχιστον δύο

20′ Μικρη διακοπη στο ματς αφου συγκρουστηκαν στον αερα Λισγαρας και Καραμανος, Συνεχιζεται το ματς

22′ Γύρισμα από την Ξάνθη που μπλοκάρεται εύκολα. Διακοπη για να δροσιστουν οι παικτες

24′ Κίτρινη στον νεαρό Βλαχομήτρο για φάουλ χαμηλά

25′ Στο μεταξυ επιασε βροχη στην Λαμια και γινεται και ολοενα πιο δυνατη

29′ Κόκκινη κάρτα μέσω δεύτερης κίτρινης στον νεαρό Ανέστη Βλαχομήτρο και αποβολή. Συνεχιζει με δέκα παικτες η Λαμια, δωρο για την Ξανθη

31′ Εχει μια ολοκληρη καθαρη ωρα αγωνα μπροστά της η Ξανθη με αριθμητικο πλεονεκτημα

32′ Ο Τερκί φάνηκε να ζητάει πέναλτι για πάτημα του Βάντερσον στην περιοχή της Λαμίας. Αλλα δεν φανηκε τιποτα

33′ Κίτρινη στον Ντε Αμορίμ για φάουλ. Τριτη σε παικτη της Ξανθης

35′ Τζουριτσκοβιτς, Γκαργκαλατζιδης και Καστρο σηκωθηκαν για ζέσταμα απο τον Καραγεωργίου

38′ Ξεκινησε και το Ατρομητος – Παναιτωλικος, στο 0-0 ειναι και το ΑΕΛ-Πανιωνιος που ξεκινησε ίδια ωρα με το δικο μας ματς

40′ Μεγαλη ευκαιρια για την Ξανθη με κεφαλια του Λισγαρα εξω. Λιγο νωριτερα ο τερματοφυλακας της Λαμιας σε κορνερ της Ξανθης εκανε εξοδο μεσολογγιου, αλλα περασε ανεκμεταλλευτη η φαση

42′ Η βροχη εχει γινει πολυ ισχυρη, ακουγονται διαρκως βροντές ενω εχει σκοτεινιάσει πάρα πολυ απο τα συννεφα

43′ Κίτρινη στον Στάρτζεον για θέατρο, βουτηξε για να πάρει πέναλτι

45′ Δυο λεπτα οι καθυστερησεις. Ένα σουτ από τα πόδια των παικτών της Ξάνθης που φεύγει κόρνερ

45+2′ Τελος πρωτου μέρους. Κάτι περιμενει από το VAR ο διαιτητής για την τελευταία φάση. Τελικα στελνει τις δυο ομαδες στα αποδυτήρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ωρα 20:21 Στο 0-0 ειναι και το άλλο παιχνίδι αναμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, που επίσης ειναι στο ημιχρονο

Ωρα 20:26 Στο μεταξυ υπάρχουν πληροφορίες ότι ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στο CAS, μπορείτε στο σχετικό live να διαβάσετε τις εξελίξεις

46′ Εναρξη του δευτερου ημιχρονου.  Γκαργκαλατζίδης αντί Κοβάτσεβιτς, η πρώτη αλλαγη του Καραγεωργίου

52′ Σουτ του Φοσέ που βρίσκει κόντρα και πηγαίνει κόρνερ

54′ Προσπάθεια του Γκαργκαλατζίδη αλλα η μπαλα περνα αουτ

58′ Αλλαγη για την Λαμια. Σάλιακας έξω. Βασιλόγιαννης μέσα.

62′ Δυο μαζεμενες αλλαγες για την Ξανθη. Τζουρίτσκοβιτς αντί Στάρτζεον και Κάστρο αντί Φοσέ.

65′ Αυξανει την πιεση η Ξανθη που παιζει απο το 15 με παικτη παραπάνω αλλά δεν μπορει να σκοράρει

68′ Διακοπή για νερο

72′ Κίτρινη στον Μπουλούλη για φάουλ

75′ Στη Λάρισα παραμένουν 0-0 και οι ΑΕΛ και Πανιώνιος. Ισοπαλια και στο Ατρομητος – Παναιτωλικος, είναι στο 1-1 αλλα αυτοι ειναι στο ημιχρονο.

76′ Ωραία κίνηση και σουτ Ντε Αμορίμ, έξω

77′ Κίτρινη στον Τζουρίτσκοβιτς για φάουλ

80′ Φαουλ η Λαμια, γινονται κοντρε, μπλοκάρει σταθερά ο αμπαντ

81′ Δευτερη αλλαγη για Λαμια απο τον Πετρακη. Ασίγκμπα αντί Καραμάνου

84′ Ευκαιρια για την Ξανθη. Κίνηση ο Τερκί και σουτ αλλά μπλοκάρεται.

85′ Νεα ευκαιρια. κεφαλια του Κάστρο, έξω

88′ Ο Κασάδο από πολύ καλή θέση δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα για να σκοράρει. Αυξανει πιεση η Ξανθη

89′ Τριτη αλλαγη για Λαμια. Πλιάτσικας αντί Μπουλούλη

90′ Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

90+3′ Πιεζει χωρις αντικρισμα η Ξανθη, πολλα νευρα. Ισοπαλια και τα άλλα ματς

90+5′ Τελος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ωρα 21:24 Πεμπτο ματς σε επτα αναμετρησεις αναμεσα στις δυο ομαδες που ληγει χωρις γκολ

Ωρα 21:26 Δεν εχει ληξει το ματς στη Λάρισα ενώ στο Περιστερι ο Ατρομητος κανει το 2-1 επι του Παναιτωλικου

Ωρα 21:29 Ισοφαρίζει αμεσως ο Παναιτωλικος ενω ληγει το ματς στη Λάρισα. ΑΕΛ – Πανιωνιος 0-0, άρα ο Πανιώνιος μένει απο κάτω.

Ωρα 21:34 Απογοητευτικο παντως αποτελεσμα για την Ξανθη αν αναλογιστει κανεις οτι πάνω απο μια ωρα καθαρου αγωνα έπαιζε με παίκτη παραπάνω

Ωρα 21:40 ξεκαθαρος οτι ειναι αποτυχια το αποτελεσμα ήταν στις δηλώσεις του ο Γιωργος Κολτης, βοηθος του Νικου Καραγεωργιου

Ωρα 21:45 Κραταμε ανοιχτο το live οσο ειναι σε εξελιξη και το Ατρομητος – Παναιτωλικος που ειναι στο 2-2 αυτη τη στιγμη

Ωρα 21:49 Θα μπουμε στις καθυστερησεις σε λιγο, λέτε να εχουμε τρεις ισοπαλιες και στα τρία κρισιμα ματς;

Ωρα 21:52 Υπενθυμιζεται οτι η Ξανθη εμεινε στο 0-0 με την Λαμια που επαιζε με 10 απο το 15′ και εμειναν στο 0-0 και ΑΕΛ-Πανιωνιος.

Ωρα 21:55 Αρα δεδομενα δυο αγωνιστικες πριν το τέλος ο Πανιωνιος θα ειναι τελευταιος, η Ξανθη εναν βαθμο πιο πανω και περιμενουμε τον Παναιτωλικο που αν μεινει ετσι το ματς θα ειναι ισοβαθμος με Ξανθη.

Ωρα 21:59 Τελος και στο Περιστερι. Τρεις ισοπαλιες. 12η η Ξανθη παρέμεινε σε θεση σωτηριας, 13ος ο Παναιτωλικος στα μπαράζ αν ληγαμε τωρα, 14ος ο Πανιωνιος θα έπεφτε. Αλλα μένουν άλλες δυο αγωνιστικές. Ακολουθουν αναλυτικα ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ, σενάρια και δηλώσεις. Καλο βραδυ.