«Υποβάθμιση η Β’ Εθνική με δύο ομίλους» υποστηρίζει ο Παύλος Δερμιτζάκης

Την άποψη πως η Β’ Εθνική θα υποβαθμιστεί εάν αυτή διεξαχθεί σε δύο ομίλους εξέφρασε ο προπονητής της Καβάλας και πρώην του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης.

Παράλληλα, στη διάρκεια του λόγου του, συμφώνησε με την απόψη που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέρης Αντωνίου πως η Ελλάδα επί κορωνοϊού δεν αντέχει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως η ομάδα του, ο ΑΟΚ θα βρίσκεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

Ενδεικτικά ένα απόσπασμα από την απάντηση του έμπειρου τεχνικού στην ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό του ΑΟΚ ενόψει της σεζόν 2020-2021:

«Καταρχάς όλοι περιμένουμε  την αναδιάρθρωση. Μια αναδιάρθρωση που είναι μονόδρομος, αυτό δεν το συζητάω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΟΚ θα είναι στη Β` Εθνική. Περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί η Β` Εθνική. Θα είναι ένας όμιλος η δυο.

Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε εμείς. Το θέμα είναι τι θέλει το ποδόσφαιρο και το καλό του ποδοσφαίρου. Μια Β’ Εθνική με δυο ομίλους, θεωρώ ότι θα είναι υποβάθμιση. Δεν θα είναι ο προθάλαμος που θέλει αυτή η κατηγορία. Τα σωματεία πραγματικά να είναι έτοιμα  ανά πάσα ώρα και στιγμή με μια καλή χρονιά να  μπορούνε να πάνε στη Σουπερ Λίγκα.

Είχε γίνει στο παρελθόν με δυο ομίλους και φυσικά είχε γίνει για το καλό του ποδοσφαίρου, δεν αντιλέγω. Ήταν κάτι το οποίο δοκιμάστηκε και μάλιστα πρόσφατα. Πιστεύω ότι αν ξαναγίνει θα έχει ημερομηνία λήξης.  Άκουσα πρόσφατα τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ τον κ. Αντωνίου που είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και επί χρόνια παράγοντας να λέει ότι η Ελλάδα επί κορωνοϊού δεν αντέχει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό το δέχομαι.

Είμαι σύμφωνος σε αυτό.

Οι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν 40 ομάδες ενώ οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες με δυο ομίλους στη Β` Εθνική θα είναι με 48 ομάδες.

Βλέπεται ότι κάπου φάσκουμε και αντιφάσκουμε. Δεν το έχουν σκεφτεί όπως πρέπει.

Είναι τα τηλεοπτικά που δεν έχουνε ξεκαθαρίσει ακόμη και είναι λογικό για το ποιος θα είναι πάροχος και τι κεφάλαια θα διαθέσει για την τηλεοπτική κάλυψη όλων αυτών των πρωταθλημάτων.  Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους της ομάδας μας  που σε όλες τις υποχρεώσεις είναι εντάξει απέναντι σε όλους»