ΕΚΑΣΑΜΑΘ: «Δρακόντεια» μέτρα για τον τελικό Παίδων λόγω κορονοϊού

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Ίκαρους Σερρών και Πανσερραϊκό, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, η ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει ήδη στείλει το σχετικό πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα στον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει αστυνομική δύναμη, έτσι ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο μόνα τα άτομα που έχουν το δικαίωμα βάσει του πρωτοκόλλου, δηλαδή αθλητές, προπονητές, συνοδοί αποστολών, ιατρός, διαιτητές, κομισάριος,  οι άνθρωποι της γραμματείας, δημοσιογράφοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του ντέρμπι θα εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα θα προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών αγώνων για τη συμμετοχή στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Παίδων. Ωστοσο λόγω των αυστηρών μέτρων, δεν θα μπορουν ούτε καν οι γονεις των παιδιών να δουν τα καμάρια τους σε αυτόν τον τελικό. «Αγαπητοί γονείς μακριά από το γήπεδο!», όπως εύστοχα σχολιάζει η ιστοσελίδα serrebasket που επί πολλά χρόνια ασχολειται με συνέπεια με όσα συμβαίνουν στο σερραϊκό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.