ΕΠΣ Θράκης: Πάει για το μπαμ την νέα σεζόν το Κόσμιο!

Μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του ήταν η φετινή για την ομάδα του Κοσμίου που τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο λόγω κορωνοιού παρέμεινε στην κατηγορία όπως και αρκετές ομάδες που θα αγωνίζονταν στα πλέι άουτ.

Η συνεργασία με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής δεν πήγε καλά και για τις δυο πλευρές, με την ομάδα του Κοσμίου την φετινή σεζόν να αρκετά νέα πρόσωπα στην διοίκηση να θέλει να ξεχάσει την φετινη σεζόν αλλά την κακή στην Γ’ Εθνική και να πρωταγωνιστησει όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Η αρχή θα γίνει με την έλευση ένος καταξιωμένου προπονητή με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σαν ποδοσφαιριστής εντός και εκτός Ροδόπης και με ανόδους στο τοπικό, το όνομα του οποίου γνωρίζει το ΤhrakiSportS, αλλά δεν το αναφέρει περιμένοντας τις ανακοινώσεις της ομάδας. Ο Σάββας Αιβάζης το αγαπημένο παιδί της ομάδας για όσους σκέφτονται πάντως δεν θα είναι ο νέος προπονητής.

Επίσης ο νέος προπονητής θα φέρει παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν αλλά και στην φετινή σεζόν στην οποία εργαζόταν. Το Κοσμιο εξάλλου πάντα έκανε και καλές επιλογές σε φοιτητές αφού το χωριό είναι κοντά στην πόλη. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε αρκετές απαντήσεις…