«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Σοφιάν Σερφά με δύο θητείες στον Πανθρακικό!

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο πρώην Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυτικός του Πανθρακικού, Σοφιάν Σερφά, που είχε δύο επιτυχημένες θητείες στον Πανθρακικό για την Super League.

Ο ίδιος με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαρίστησε τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε σε αυτή την εικοσάχρονη πορεία, την οικογένεια του που τον στήριζε και όσους προπονητές και συνπαίχτες συνεργάστηκε.

Ο Σερφά ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για λογαριασμο της ομάδας της Κομοτηνής το καλοκαίρι του 2012, ως δανεικός από την Ομόνοια Λευκωσίας, παίζοντας 29 παιχνίδια. Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Κύπρο, ενώ το 2014 αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό, παίζοντας για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα, πετυχαίνοντας επιπλέον 29 συμμετοχές.

Μάλιστα, κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με μια από τις πιο περίεργες κόκκινες κάρτες στην ιστορία της Super League, σε παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΞ στα Πηγάδια, αφού όταν μετά από εντολή του πρώτου διαιτητή να βγάλει το ισοθερμικό κολάν που είχε διαφορετικό χρώμα από την εμφάνιση της ομάδας, από την βιασύνη του το έκανε μπροστά στον πάγκο, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί προσβήτικό και να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Ο Αλγερινός αμυτικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μονακό και επιπλέον έπιαξε σε Πανθρακικό, Ομόνοια, Λουάν, Ρεν, Σεντάν, Σατορού, Κονσταντίν, Αμπάνο, Αλκή Ορόκλινη και Ακρίτας Χλώρακας.

Δείτε το μήνυμα του Σοφιάν Σερφά:

«Τι ζωή, μετά από σχεδόν 20 χρόνια κάνοντας αυτό που πάντ ήθελα, ήρθε η στιγμή που φοβόμουν. Όλα τα καλά πράγματα έχουν και το τέλος τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς. Στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, στους συμπαίκτες που είχα, στους προπονητές και όλους αυτούς που με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, όλοι αυτοί που με αναγνώρισαν και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Πιστέψτε στα όνειρα σας, μην αφήσετε κανένα να σας αποθαρρύνει. Πίστη και πολλή δουλειά για να το πετύχετε αυτό».