Αυτοκτόνησε στα 38 του με όπλο ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς! Θλίψη σε Σερβία, Κύπρο και οικογένεια Στοΐνοβιτς

Συγκλονισμένος ειναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Σερβία αλλα και σε Ελλάδα και Κύπρο όπου αγωνίστηκε με την αυτοκτονία ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς με όπλο σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ της Σερβίας, όλα έγιναν στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε με τη σύντροφό του. Εκεί ο Μρντάκοβιτς έβγαλε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. «Δεν αντέχω άλλο» φέρεται να της είπε πριν θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kurir» η κοπέλα του έφυγε από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία, που βρήκε στο διαμέρισμα το σώμα του Σέρβου με τραύμα στο κεφάλι.

Η κοπέλα έφυγε από το διαμέρισμα σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την αστυνομία. Οι άστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 38χρονου βετεράνου ποδοσφαιριστή που εργαζόταν ως μάνατζερ.

Ο Μρντάκοβιτς γεννήθηκε το 1982 στο Νις. Μετά τα πρώτα βήματα στην τοπική Ραντνίσκι πέρασε τρία χρόνια στις νεότερες κατηγορίες της Παρτιζάν, απ΄ όπου μεταγράφηκε στην Άντερλεχτ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα πολλών συλλόγων πριν επιστρέψει στην OFK Βελιγραδίου, όπου και έκλεισε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του, το 2017.

Στη χώρα μας, ο Μρντάκοβιτς φόρεσε τις φανέλες της Βέροιας, του Λεβαδειακού και του Αγροτικού Αστέρα, ενω την σεζόν 2003-04 έκαναν μια φανταστικη χρονια σαν συμπαίκτες και βγηκαν τριτοι με την ΟΦΚ Βελιγραδιου με τον Ζόραν Στοίνοβιτς, ο οποίος δήλωσε στο ThrakiSportS συγκλονισμένος από τον χαμό του Μρντακοβιτς.