Νόσησε με κορονοϊό η αδελφή του Γιάννη Φυσέκη στην Σουηδία

Για πολλά θέματα, όπως για την νέα του ενασχόληση με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, την σχέση του με τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά και το θέμα του κορωνοϊού που αντιμετωπισε και ξεπέρασε κάποιο στενό μέλος της οικογενείας του μίλησε ο Γιάννης Φυσέκης.

Συκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” του Γιώργου Τότσικα για το Yellow Radio, ανέφερε σε ερώτημα για όσα ακούγονται για τον νέο κορονοϊό, δεδομένης και της επιστημονικής του κατάρτισης: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω για συνωμοσίες, όλα είναι ενδείξεις, μπορείς να μιλάς 5 ώρες και να μην καταλήξεις κάπου. Βλέπουμε ότι κόσμος αρρωσταίνει, όπως και η αδερφή μου που είναι στην Σουηδία και δουλεύει στο νοσοκομείο κόλλησε».

Σε ερώτημα για το τι θα γίνει σε όλο τον κόσμο αναφορικά με την συνέχιση του ποδοσφαίρου, απάντησε: «Όλοι έχουμε πάει πίσω. Ελπίζω να υπάρχει μία κοινή απόφαση Ευρωπαϊκή για όλες τις πρώτες κατηγορίες. Κάποιος θα αρχίσει και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Βλέπουμε πάνω σε αυτό».

Ο Γιάννης Φυσέκης αποκάλυψε ότι διατηρεί κάποιες διασυνδέσεις από το πέρασμα στο ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε κάποιες συζητήσεις και με τον Χαριστέα για κάποιες περιπτώσεις παικτών στον Αρη. «Είναι ευτύχημα που υπάρχει ο Χαριστέας στον Άρη, είναι τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ προσιτός που θα καθίσει να ακούσει, να συζητήσει και δεν θα αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είναι ειλικρινής άνθρωπος και τον εκτιμώ πραγματικά», σχολίασε χαρακτηριτικά.