Γέφυρες Κούγια σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει προεδρία στην Super League σύμφωνα με την «ΕφΣυν»

Στην αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Κούγιας επιθυμεί να διεκδικήσει την προεδρία της Super League προχώρησε η παρασκηνιακή στήλη της Εφημερίδας των Συντακτών την Πέμπτη.

Μάλιστα, σε σχόλιό της αποδίδει εκεί το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει πλέον η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Βέβαια, με το αντίθετο δείχνει προς αυτήν την κατευθυνση με την τελευταία κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα σε αυτόν και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη.

Η ουσία είναι πάντως ότι σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κούγιας επιθυμεί την εκλογή του στην προεδρία του συνεταιρισμού και για τον λόγο αυτόν έχει πλέον αρχίσει σταδιακά να ρίχνει… γέφυρες προς τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, έτερον εκάτερον αν δεν έχει διαφανεί κάτι τέτοιο στο ευρύ κοινό.

Το σχόλιο της ΕφΣυν όπως αναδημοσιεύθηκε από το sdna έχει ως εξής:

* Είχαν απορήσει πολλοί με κάποιες τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια προ εβδομάδων. Όπως για παράδειγμα τα καλά λόγια για τον Μελισσανίδη, με επίκεντρο το γήπεδο της ΑΕΚ ή πως δεν το ενδιαφέρει πλέον η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Η εκτίμηση για την αλλαγή προς το ηπιότερο είναι πως εντάσσεται στην έναρξη… προεκλογικού αγώνα για την προεδρία της Superleague. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)