Super League: Προηγήθηκαν 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Βόλο στις καθυστερήσεις οι Νέοι του ΑΟΞ

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο έχασε η Κ19 της Ξάνθης στο ΕΑΚ Βόλου αφού αν και προηγήθηκεμε 0-2 ισοφαρίστηκε στο φινάλε 2-2 αγωνιζόμενη και με 10 παίκτες στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελήξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι κάνοντας το 0-1 στο 5′ με το πλασέ του Κοτόπουλου ενώ της ακυρώθηκε γκολ δέκα λεπτά αργότερα ως οφσάιντ. Παρόλα αυτά στο 22′ η Ξάνθη εδραίωσε την υπεροχή της με το 0-2 που διαμόρφωσε ο Τσιπούρας με σουτ και ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα πέντε λεπτά μετά την έναρξη και ισοφάρισαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 ενώ από το 82′ η ξανθιώτικη ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιπούρα. Πλέον η Κ19 του ΑΟΞ έφτασε στους 17 βαθμούς στον σχετικό πίνακα βαυμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Πλακιάς με βοηθούς τους Σακκά και Κουβατά της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Κ19 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Πιτσώλης, Γκαρνέτας (85′ Μαυροκέφαλος), Μπάκος, Τσιπούρας, Φάκκης (90+2’ Γκασιμπαγιαζίδης), Κοτόπουλος.