LIVE από το Πανθεσσαλικό για την Super League: ΝΠΣ Βόλος – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα σε Βόλο και Ξάνθη.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την αναμέτρηση του Βόλου με την Ξάνθη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 16:10 Οι δυο ομάδες έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα, στη συνέχεια υποχώρησαν βαθμολογικά, αλλά τώρα δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

Ωρα 16:14 Ο γηπεδούχος Βόλος προέρχεται από ένα υπέρ πολύτιμο «διπλό» στο Ηράκλειο, αλλά την Τρίτη υπέστη βαριά ήττα στην έδρα του στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο με 3-0.

Ωρα 16:17 Μάλιστα ο Ατρόμητος νίκησε για δεύτερη φορά στη σεζόν στο Βόλο, αφού είχε περάσει και τον Οκτώβρη με 3-2 για το πρωτάθλημα.

Ωρα 16:20 Αυτές είναι οι δύο από τις τρεις ήττες που έχει εντός έδρας η νεοφώτιστη ομάδα, με την άλλη να είναι από τον ΠΑΟΚ.

Ωρα 16:25 Ο Βόλος έχει δύο ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, σε Λάρισα και Χαριλάου και τρεις νίκες. Η συγκομιδή αυτή τον έφερε πάλι κοντά στην εξάδα και τώρα μπορεί να ξεπεράσει μια ομάδα, που είναι μέσα στην εξάδα, την Ξάνθη!

Ωρα 16:28 Στην έδρα του έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ωρα 16:32 Για τον Ισπανό προπονητή Αλμπέρτο Γκαγιέγκο είναι το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, αφού κάθισε στον πάγκο και στο Κύπελλο.

Ωρα 16:35 Έτσι σηματοδοτείται η «μετά Φεράνδο» εποχή και στο πρωτάθλημα. Που θέλει να ξεκινήσει με μια ακόμα νίκη. Πάντως ο Βόλος δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα έκανε μόνο στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ωρα 16:40 Η Ξάνθη επίσης έχασε στο Κύπελλο στην έδρα της από τον Άρη, πάλι με δυσκολία στο γκολ.

Ωρα 16:44 Τα δύο γκολ του Φοσέ με την ΑΕΛ μέσα σε 75 δευτερόλεπτα δείχνουν να ήταν… αναλαμπή. Είναι το μοναδικό από τα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της που σκόραρε.

Ωρα 16:47 Όπως και ο Βόλος, έτσι και η Ξάνθη προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα.

Ωρα 16:50 Νίκη που την ανακούφισε μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο και ήταν η δεύτερη μόλις στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Ωρα 16:53 Εκτός έδρας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει τέσσερις ήττες στη σειρά και δεν θα ήθελε να συνεχίσει έτσι.

Ωρα 16:57 Η Ξάνθη έχει πετύχει 14 γκολ μόλις, και από αυτά μόνο τα δύο στο πρώτο ημίχρονο! Μάλιστα έχει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο από το παιχνίδι με τον… Βόλο στον πρώτο γύρο!

Ωρα 17:00 Αν δεν τα καταφέρει και σήμερα, θα έχει παίξει ένα ολόκληρο γύρο, με όλες τις ομάδες, χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ωρα 17:03 Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει βάλει γκολ εκτός έδρας νωρίτερα από το 67ο λεπτό.

Ωρα 17:07 Και τα πέντε της γκολ εκτός ήταν από εκεί και μετά. Βέβαια από τα πέντε γκολ τα τέσσερα τα έβαλε στα πρώτα δύο. Στα τελευταία έξι εκτός έχει βάλει μόνο ένα, και στα τέσσερα τελευταία κανένα!

Ωρα 17:11 Στον πρώτο γύρο που είναι και το μοναδικό στην προϊστορία των δυο ομάδων η Ξάνθη νίκησε τον Βόλο με 3-1 (40’ σουτ Εντουάρντο, 56’ σουτ Γουϊλιαν, 89’ σουτ Φοσέ – 90’ σουτ Ατιγιάτ)

Ωρα 17:15 Εισοδος των δυο ομαδων στον αγωνιστικο χωρο και παμε σε περιγραφη

1′ Εναρξη του αγωνα

5′ Τιποτα ιδιαιτερο μέχρι στιγμής, πέρα από τα συνθήματα που ακούνονται από τους περίπου 50 XanthiFans στο γήπεδο

8′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας, σουτ του Σταρτζεον άουτ

15′ Τιποτ ιδιαιτερο πλην του Σταρτζεον και των XanthiFans που δεν έχουν σταματήσει να τραγουδουν

23′ Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου τίποτα το ιδιαίτερο. Εχει περισσοτερη κατοχη και λιγοτερα λαθη η Ξανθη αλλά δεν έχει επειλήσει ουσιαστικα

28′ Εχει ανεβει στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Βολος

30′ Πρωτη κλασική ευκαιρία για Βολο με τη συμπληρωση ημιωρου. Ο Μουνίθ πέρασε στον Μάντζη, το σουτ που επιασε στην κίνηση από δεξια μέσα στην περιοχή έφυγε ψηλά άουτ

35′ Έλεγχος VAR από τον Κομίνη για το αν πρέπει να δείξει απευθείας κόκκινη στον Τσοκάνη αλλά συνεχίζεται το ματς κανονικα

36′ Κίτρινη στον Μπαξεβάνη

41′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη! Με τον αρχηγό Μάκη Μπαξεβανίδη. Μετά από κόντρες, τρομερό σουτ του Μπαξ από το ημικύκλιο και η μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη. Ξέφρενα πανηγύρια για το Βόλος-Ξάνθη 0-1

43′ Ξεφρενα πανηγυρια στον πάγκο αλλά ξέφρενα πανηγυρια και στην κερκίδα όπου 50 άτομα μίνιμουμ έχουν ταξιδέψει από την Ξάνθη στον Βόλο και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν «την ΑΟΞάρα την αγαπάω, όπου θα παίζει θα ειμαι και εγω μαζί για την ομάδα και για την πόλη που ομορφαίνει τη ζωή»

45′ Μπαινουμε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, θα είναι τρία λεπτά

45+4′ Διαμαρτυρονται για πεναλτι οι γηπεδουχοι για χέρι του Καρασαλίδη και γινεται χρηση VAR στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων

45+6′ Υποδεικνύει την άσπρη βούλα ο διαιτητής, αφού είδε την φάση. Ειναι πέναλτι.

46+7′ Το έπιασε ο Αμπαντ και τέλος ημιχρόνου. Εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα της Ξάνθης στην εκτέλεση του Μουνίθ με το αριστερό και αμέσως μετά σφυρίζει λήξη ο Κομίνης για το πρώτο μέρος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Βόλος – ΑΟ Ξάνθη 0-1

Ωρα 18:10 Θυμιζουμε οτι νωρίτερα στο ΕΑΚ Βόλου η Κ19 της Ξάνθης ήρθε ισόπαλη 2-2 με αυτήν του Βόλου σε ματς που κριθηκε στο 90+6.

Ωρα 18:14 Η Ξάνθ προηγήθηκε με 2-0 στο ημιχρονο αλλά ισοφαρίστηκε με δυο γκολ που δέχτηκε στην αρχή και το τέλος του β’ μέρους.

Ωρα 18:18 Ακομα και στο ημιχρονο τραγουδουν οι XanthiFans και έχουν άνει αισθητή την παρουσια τους

Ωρα 18:22 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες και πάμε για το δεύτερο ημιχρονο

46′ Εναρξη δευτερου ημιχρονου με τον Ματιας Κάστρο να παίρνει την θέση του Φοσέ. Λόγω τραυματισμού του τελευταίου.

48′ Εχει γινει με την εναρξη του β’ μερους αλλαγη και για τον Βολο. Στη θέση του Γκουαροτσένα πέρασε ο Τόρες

53′ Αλλαγή για τον Βόλο. Στη θέση του Μάντζη, ο Λύρατζης

56′ Γκολ ο Βόλος. Σκόρερ ο Γέντρισεκ. Απίθανο τέρμα από τον Σλοβάκο πρώην παίκτη της Ξάνθης με το αριστερό πόδι από το ημικύκλιο για το Βόλος – Ξάνθη 1-1

60′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Γέντρισεκ άφησε στον Μαξ, αυτός σούταρε από καλό σημείο αλλά έστειλε την μπάλα άουτ

61′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Ντε Αμορίμ, ο Σόσα

65′ Κίτρινη στον Μαξ

67′ Κόκκινη στον Οικονόμου. Δεύτερη κίτρινη που δείχνει ο Κομίνης που περίμενε και επιβεβαίωση και από το VAR. Με 10 θα συνεχίσει ο Βόλος.

70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τεσέιρα άουτ. Κίτρινη στον Τερκι

71′ Αλλαγή για τον Βόλο. Στη θέση του Γέντρισεκ, ο Δημόπουλος

73′ Γκοοοοοοοοοοολ η Ξάνθη. Εντουαρτο ο σκορερ με εντυπωσιακο γκολ και αυτο. Μετά από κόψιμο του Καρασαλίδη, η Ξάνθη βγήκε στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Ενρουαρντο Τεσέιρο, ο οποίος έκανε το σουτ το οποίο βρήκε στον Δημόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Βόλος – Ξάνθη 1-2

79′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Ενρουαρντο βρέθηκε απέναντι στον Γκαραβέλη με τον γκολκίπερ του Βόλου να σώζει αφου ο παικτης του ΑΟΞ σουταρε πανω του.

80′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ η Ξάνθη. Λισγάρας. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά αυτή βρήκε πάνω στον Φεράρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ξεφρενα πανηγυρια. Βόλος – Ξάνθη 1-3

82′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Εντουάρντο, σκορερ του 2ου γκολ της, ο Τζουρίτσκοβιτς

83′ Σουτ του Λύρατζη εύκολα ο Άμπαντ

90′ Τρια λεπτά οι καθυστερήσεις

90+3′ Τέλος της αναμέτρησης. Μεγάλη νίκη Ευρώπης για την Ξάνθη. Περνάει νικηφόρα με σκορ 3-1 επί του Βόλου, ίδιο σκορ με το ματς του πρώτου γύρου. Πλέον μετά την 2η σερί νίκη, στην 4η θέση η ομάδα της Θράκης και περιμένει Παναθηναϊκό. Τελικό αποτέλεσμα: ΝΠΣ Βόλος – ΑΟ Ξάνθη 1-3