Ανακοίνωση «ντροπής» από τους παίκτες της Ξάνθης σε χρόνο… Ραν Ταν Πλαν

Θυμάστε τον Ραν Ταν Πλαν, το σκυλάκι του Λούκι Λουκ που έχει μείνει στην καρτουνίστικη ιστορία για την μεγάλη χρονοκαθυστέρηση στις αντιδράσεις του, καθώς για παράδειγμα του πατάνε την ουρά σήμερα και γαβγίζει από τον πόνο αύριο;

Το θυμήθηκε πρόσφατα ο Αθλητάμπουρας, για να περιγράψει την εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση στις αντιδράσεις του Χρήστου Πανόπουλου στις αρχικές καταγγελίες κατά του ιδίου και της ΠΑΕ Ξάνθης. Πλέον ο Πανοπουλος δείχνει να έχει επιστρέψει στην συνήθη κανονικότητα ως προς αυτό το θέμα, αλλά η «ίωση» φαίνεται ότι είναι κολλητική, αφού από το σύνδρομο Ραν Ταν Πλαν φαίνεται ότι προσβλήθηκαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι το πρωί της Τρίτης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι ντρέπονται για την εμφάνιση και την ήττα με 5-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγωνας έγινε το Σάββατο. Το ίδιο βράδυ δεν βγήκε κανείς τους να απολογηθεί, πλην του 18χρονου Θυμιάνη που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παγκίτης και δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα.

Πέρασε η Κυριακή. Πέρασε και η Δευτέρα. Και φτάσαμε Τρίτη και αφού ήδη διανύουμε τρίτο 24ωρο μετά τον αγώνα, ώστε να υπάρξει μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ την παραμονή των Χριστουγέννων μια δημόσια συγνώμη από τους παίκτες. Πάντως, αν και κανείς θα περίμενε αντίστοιχη ανακοίνωση να υπάρξει και από άλλα άτομα της πυραμίδας, της Ξάνθης, όπως συνέβαινε στο παρελθόν που ακόμα και εν ώρα αγώνων ζητούνταν συγνώμη από τον κόσμο, κάτι τέτοιο δεν υπήρξε.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης είναι η εξής:

Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ντρεπόμαστε για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας με αποκορύφωμα την τελευταία. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους της πόλης μας που είναι κοντά μας. Θα κάνουμε ό,τι δυνατόν να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και να τους κάνουμε πάλι περήφανους για την ομάδα μας.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.