Άφησαν τον 18χρονο Θυμιάνη που δεν φέρει καμία ευθύνη να απολογηθεί εκ μέρους ΟΛΩΝ στην κάμερα της Nova

Ο Κώστας Θυμιάνης δεν αγωνίστηκε στην Τρίπολη. Δυο συμμετοχές έχει όλες κι όλες με την πρώτη ομάδα της Ξάνθης στο επαγγελματικό πρωταθλημα, όλες πέρυσι και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές, σε ένα 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το 7-2 της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο Χαριλάου.

Παρόλα αυτά, μετά την βαριά ήττα της Ξάνθης με 5-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ήταν εκείνος που… «απολογήθηκε» στους φίλους της ομάδας. Βάσει συμβατικής υποχρέωσης των ομάδων κάποιος παίκτης όφειλε να μιλήσει και προφνώς, ελλείψει άλλους διαθέσιμου από αυτούς που αγωνίστηκαν, το βάρος έπεσε σε αυτό 18χρονο παιδί.

Δεδομένου ότι 24 ώρες μετά δεν έχει βγει μια συγνώμη ούτε από την διοίκηση, την στιγμή που άλλες χρονιές ο Πανόπουλος εξέδιδε τέτοιες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια των αγώνων, ουσιαστικά ένα 18χρονο παιδί, ο Κώστας Θυμιάνης που ήταν… παγκίτης στο ματς αυτό και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, ανέλαβε το βάρος να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, είπε ο Θυμιάνης στην κάμερα της Nova: «Εκ μέρους όλων των παικτών, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση της ομάδας. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη. Ήταν δίκαιη η επικράτηση. Δεν βγάλαμε στο γήπεδο όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες και εμείς δεν αποδώσαμε αυτά που μπορούσαμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε».