ΕΠΣ Έβρου: Επισημοποιήθηκαν οι αναβολές σε Β’ Κατηγορία και Παιδικά Πρωταθλήματα

Επισημοποιήθηκαν από την ΕΠΣ Έβρου οι αναβολές των αγώνων το Σαββατοκυριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, παραμονές των Χριστουγέννων, όπως είχε γράψει από το πρωί της Τρίτης το ThrakiSportS.

Με επιστολή προς όλα τα σωματεία της δύναμής της, η διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Έβρου διευκρινιζει ότι το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες για την Β’ Κατηγορία, ούτε για τα παιδικά πρωταθλήματα.

Για την Α’ Κατηγορία έτσι κι αλλιώς δεν είχε προγραμματισμένους αγώνες. Βέβαια, θα χρωστιέται η 9η αγωνιστική που δεν διεξήχθη με απόφαση της ΕΠΣ λόγω των επεισοδίων, αλλά το πιο πιθανό είναι αυτή να διεξαχθεί με το νέο έτος.

Η επιστολή της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει τα εξής:

                                  ΠΡΟΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

 ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

                                ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1)  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ  ΟΤΙ   ΚΥΛΗΣΕ  ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Κ.Λ.Π.  ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η 13 Η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΣΤΙΣ 21/22-12-19  ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

2)  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 14/12/19 ΚΑΙ 21/12/19 ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΛΟΓΩ  ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

                                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΕΝΡΓΑΣΙΑ

                                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ    ΦΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ