EΠΣ Ξάνθης: Σκοράρει κατά ριπάς για 11 σερί αγώνες ο Πάρης Κοτόπουλος! Πρώτη φορά 4 γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος!

Εντυπωσιακή σε ένα ακόμα αγώνα ήταν η αχτύπητη φέτος Αναγέννηση Θαλασσιάς κοντρα στον Ερμή Μάνδρας επικρατώντας με 6-0 με τον Πάρη Κοτόπουλο να σκοράρει και πάλι.

Και μάλιστα όχι μια, όχι δυο, ούτε καν τρεις αλλά τέσσερις φορές, επίδοση που επιτυγχάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης και είχε επαναλάβει προ μια τετραετίας σε αγώνα κυπέλλου της πρώην ομάδας του του Άρη Αβάτου κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης.

Με αυτά τα τέσσερα τέρματα ο Κοτόπουλος έφτασε τα 18 τέρματα αφήνοντας στα 14 τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, αφού η ομάδα του δεν αγωνίστηκε λόγω πένθους στο Δροσερό αυτή την αγωνιστική ενώ του ακυρώθηκαν και τα 4 γκολ που είχε πετύχει κόντρα στο Εράσμιο.

Ο 25χρονος Κοτόπουλος, ο οποίος στις αυτοδιοικητικες εκλογές του Μαΐου για λίγο δεν εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβούλος Ξάνθης, πέρα των 18 τερμάτων στο πρωτάθλημα έχει και άλλα 9 στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης φτάνοντας τα 27 συνολικά φέτος.

Ενα σημαντικό ρεκόρ που έχει πετύχει είναι ότι ο Πάρης Κοτόπουλος σκοράρει σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ήδη αρκετές ομάδες τον πλησίασαν ακόμα και από γειτονικούς νομούς, αλλα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του είναι δύσκολο να αγωνιστεί ακόμα και στην ομάδα που μεγαλούργησε και στην ουσία η οικογένειά του είναι και ιδιοκτήτης, τον Άρη Αβάτου, από τον οποίο αποχώρησε μετά από χρόνια το καλοκαίρι.