Δημοσίευμα για επαφές της Ξάνθης με Κάναντι παρά την επίσημη στήριξη στον Ραμίρεθ

Μπορεί σε όλους τους τόνους να διέρρευσε μετά τον σκεπτικισμό που ακολούθησε την ήττα από τον Πανιώνιο ότι η ιδιοκτησία και η διοίκηση της Ξάνθης στηρίζει τον Κίκο Ραμίρεθ, ωστόσο φαίνεται ότι παρασκηνιακά γίνονται κινήσεις για την εύρεση του αντικαταστάτη του, εφόσον επέλθει πρόωρο διαζύγιο.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα ο Γιάννης Παπαδημητρίου ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ραμίρεθ λέγοντας ότι άπαντες στην Ξάνθη είναι πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά και το έργο του. Ωστόσο οι δηλώσεις αυτές είχαν προηγηθεί της εντός έδρας ήττας- σοκ από την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.

Για την ώρα η Ξάνθη διατηρείται στον στόχο της πρώτης εξάδας αλλά μόλις ένα βαθμό πίσω της είναι ΑΕΛ και Αρης, ενώ πλησιάζει πλέον επικίνδυνα και ο Παναθηναϊκός. Η ήττα από τον Πανιώνιο μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική στη σούμα. Ακόμα πιο καταστροφική μπορεί να αποδειχθεί μια νέα ήττα από τη Λαμία, την τρίτη ομάδα από το τέλος στον βαθμολογικό πίνακα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη αποκαλύψεων της εφημερίδας Agent Greek, μόνο δεδομένο δεν είναι πως ο Κάναντι είναι φαβορί για επιστροφή στο Περιστέρι. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την εφημερίδα, «η δεύτερη ομάδα με την οποία «ζαχαρώνει» ο Αυστριακός είναι η Ξάνθη, αφού εκεί ο προβληματισμός για τον Ραμίρεθ μετά την πρόσφατη… κατηφόρα των ακριτών, δεν κρύβεται. Και αν στραβώσει και στη Λαμία…».