Super League: Με Λαμία και ΑΕΛ οι ακαδημίες του ΑΟΞ! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Έναν αγώνα το Σάββατο και δύο την Κυριακή, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Superleague.

Η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο (23/11) στις 11:30 φιλοξενείται από την Λαμία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στη 8η θέση με 12 βαθμούς ενώ η ομάδα της Λαμίας στην 14η και τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κουτρομάνος, Τίκας και Κανιούρας της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Την Κυριακή (24/11) και ώρα 15:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Κ17 της Ξάνθης υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Λάρισας. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες θέλουν να διευρύνουν το σερί των νικών και να φτάσουν πιο κοντά στην πρώτη δυάδα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση με 9 πόντους, ενώ ο ΑΟΞ είναι στην 4η με 15 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λάπατας, Δανδανίδης και Γαρδικιώτης της ΕΠΣ Θράκης.

Την Κυριακή (24/11) και ώρα 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Κ15 του ΑΟΞ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προσθέτοντας κι άλλους βαθμούς στους 9 που έχουν τώρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι στην 5η και τελευταία θέση, μετά από 4 αγώνες δεν έχουν βαθμό. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά, Γκοντόλιας της ΕΠΣ Ξάνθης.