Ανοίγει μαθητική κερκίδα ο Πανθρακικός για τα ντέρμπι με Ν. Σιδηροχώρι και Σάπες

Η Θύρα 2 του ΔΑΚ Κομοτηνής ανοίγει και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η διοίκηση του Πανθρακικού γνωστοποίησε ότι ανοίγει την Θύρα 2 και καλεί «όλους τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας να την γεμίσουν».

Οπως ανακοίνωση η ομάδα του Πανθρακικού, «η είσοδος για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας είναι δωρεάν και θα υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας μας για την τοποθέτηση των παιδιών και την ασφάλεια τους».

«Ο Πανθρακικός επέστρεψε δυναμικά και θέλει να κάνει κάθε παιχνίδι γιορτή… Καλούμε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν και να δώσουν άλλη νότα στις αναμετρήσεις.

Άλλωστε μόνο μέσα από τη συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες θα γίνει ξανά η νέα γενιά Πανθρακικών που το έχουμε τόσο ανάγκη!

Ραντεβού τα δύο επόμενα Σάββατα 2 και 9 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής για να πανηγυρίσουμε μαζί 2 ακόμα νίκες», καταλήγει η ανακοίνωση του Πανθρακικού.