Σενάριο για wild card της Volley League στον Άθλο Ορεστιάδας και έντονος εκνευρισμός από ΧΑΝΘ

Με αρνητισμό βλέπουν οι άνθρωποι της ΧΑΝΘ τις κινήσεις της ΕΣΑΠ για την χορήγηση wild card σε ομάδες για την φετινή Volley League.

Ύστερα από τις εξελίξεις που έχουν προκύψει με τις μη αδειοδοτήσεις των ΑΕΚ και Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν σε Παβοχαϊκό αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και σε Ηρακλή, η ΕΣΑΠ φέρεται ήδη να έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με ομάδες έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι wild card και να συμπληρωθούν οι θέσεις του φετινού πρωταθλήματος, εφόσον παρατηρηθούν αποχωρήσεις ομάδων, κάτι που πλέον μόνο απίθανο δεν είναι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η ΕΣΑΠ έχει έρθει σε επαφή με ομάδα από την Βέροια (προφανώς τον Φίλιππο), συζητήσεις υπάρχουν και με τον Εθνικό Κοζάνης που με επίσημη ανακοίνωση επανέλαβε το ενδιαφέρον του, ενώ έχει δείξει ενδιαφέρον (και) ο Πήγασος Πολίχνης που τερμάτισε 3ος στην περσινή Α2 Ανδρών. Ωστόσο πλέον ακούστηκε και το όνομα του Άθλου Ορεστιάδας, κάτι που μάλιστα καταγράφηκε ως ενδεχόμενο και σε δημοσιεύματα του ειδκού βολεϊκού τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, στο liberovolley αναφέρεται ότι υπάρχει έντονος εκνευρισμός στην ΧΑΝΘ γιατί κανένας από την ΕΣΑΠ δεν έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας παρότι πέρσι οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει την άνοδο στο 5ο σετ με 16-18 στην έδρα τους από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς. Όπως ενημέρωσαν τον δημοφιλές μπλογκ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, «περιμένουν να κτυπήσει το τηλέφωνο και να ζητήσει η ΕΣΑΠ να αγωνισθεί στην μεγάλη κατηγορία».

Συγκεκριμένα ειπώθηκε: «Μιλάνε και παρακαλάνε να παίξουν ομάδες που δεν υπάρχουν στον χάρτη όπως την Βέροια και την Κοζάνη οι οποίες δεν έπαιζαν ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα της ένωσης τους, ετοιμάζεται να ζητήσει συμμετοχή και ο Άθλος Ορεστιάδας, ζήτησε ο τρίτος της κατηγορίας μας Πήγασος και δεν ρώτησε κανένας την ΧΑΝΘ που είναι καθ όλα έτοιμη και έχει κλεισμένους και τέσσερις ξένους παίκτες»...