Ο Παντελίδης τους κατέβασε από το λεωφορείο και τους ανακοίνωσε την παραίτηση του

Ο Σάββας Παντελίδης με παλικαρίσια δήλωσή του γνωστοποίησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο, πως θα θέσει την παραίτηση του στην διοίκηση της ΠΑΕ Αρης.

Ο Έλληνας τεχνικός θεώρησε τον εαυτό του αποκλειστικά υπεύθυνο για την εικόνα της ομάδας και το σημερινό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου δήλωσε πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Μετά την υποβολή της παραίτησής του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σάββας Παντελίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια για να τους ανακοινώσει την απόφασή του!

Οι παίκτες γύρισαν απο το λεωφορείο δεν ήταν υποψιασμένοι και άκουσαν τον προπονητή τους να τους ανακοινώνει ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πλέον μένει να φανεί η αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη, αν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θα την κάνει αποδεκτή.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: “Ο Βόλος μας κέρδισε δίκαια, είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς. Μπράβο για την διάθεση που έπαιξαν. Εμείς νομίζαμε πως με την φανέλα θα κερδίσουμε. Το είπα πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα και δεν μπόρεσα να το μεταφέρω στους παίκτες μου. Κάναμε λάθος. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, την αναλαμβάνω και σας λέω πως θα θέσω την παραίτησή μου στην διάθεση της ομάδας. Θεωρώ εμένα αποκλειστικά υπεύθυνο που δεν μπόρεσα να περάσω όσα ήθελα στην ομάδα.”