Super League: Ουζουνίδης και Δέλλας τα φαβορί για την θέση του Παντελίδη στον Άρη

Όλα δείχνουν πως ο Άρης αλλάζει προπονητή, αφού στην διοίκηση σκέφτονται να κάνουν αποδεκτό το αίτημά του.

Το όνομα που ακούγεται έντονα για την θέση του Σάββα Παντελίδη από την πρώτη στιγμή είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού υπάρχει πολύ καλή άποψη στους «κίτρινους» για τον Εβρίτη τεχνικό, παρα την αποχώρηση προ ημερών και του τεχνικού διευθυντή και συνεργάτη του Ουζουνίδη, Κώστα Διαμαντοπουλου.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν προπονητή που γνωρίζει από πίεση και μεγάλες ομάδες. Οι δύο τελευταίες του δουλειές ήταν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην Ξάνθη και στη συνέχεια πήγε σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ηρακλή, Ξάνθη και Πλατανιά. Ακολούθησε ο Εργοτέλης και μετά ο Πανιώνιος που ήταν το σκαλοπάτι για να κάνει το παραπάνω βήμα. Υπενθυμίζεται πως τους Νεοσμυρνιώτες υπό αντίξοες συνθήκες τους έβγαλε Ευρώπη.

Ακόμα παίζει και το όνομα του παλάιμαχου διεθνή και παλιού παίκτη και του Άρη Τραϊανού Δέλλα και φίλου του νέου τεχνικού διευθυντληβτης ομάδας Αγγελου Χαριστέα, χωρίς να αποκλειστέι η έκπληξη με ξένο τεχνικό από την Ιβηρικη χερσόνησο.  

Σε πρώτη φάση αναμένεται επίσημα η απόφαση που έχει πάρει ο Άρης για τον Παντελίδη. Οι πληροφορίες μας, όμως, αναφέρουν πως ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα.