Βγήκαν «μαχαίρια» στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την αποχώρηση Μουστακίδη

Ο Σάκης Μουστακιδης με δήλωσή του το μεσημέρι της Κυριακής γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει μετά από επτά χρόνια από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η είδηση σόκαρε τους μη γνώστες φίλους του Εθνικού, που κατάλαβαν ότι πλέον έχουν στενέψει πολύ τα πράγματα σε σχέση με το μέλλον της ομάδας και η συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League είναι πιο αμφίβολη από ποτέ.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι επισήμως ούτε η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ούτε του ΤΑΑ Εθνικός έχει βγει δημόσια για να σχολιάσει αυτήν την αρνητική εξέλιξη, που έρχεται μόλις 20 μέρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε μια ανάρτηση της Δέσποινας Τσακιροπούλου Κασαμπαλή που έχει αναπαραχθεί και από τον ίδιο τον Θανάση Κασαμπαλή στο facebook και ήδη αποτελεί βασικό θέμα συζητησης στην πολυπληθή βολεϊκή κοινότητα της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Άλλωστε γνωστά ονόματα από τον χώρο έχουν σπεύσει να σχολιάσουν με το like τους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Μάκη Δημητριάδη. Η ανάρτηση δεν αναφέρεται ευθέως σε οποιοδήποτε όνομα, ωστόσο η δημοσίευσε έγινε λίγες ώρες μετά την δήλωση αποχώρησης του Μουστακίδη και φέρει το ειδικο βάρος της επώνυμης υπογραφής του Θανάση Κασαμπαλή.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

Διαβάζοντας τα αθλητικά sites σήμερα το πρωι σκέφτηκα δύο πράγματα 1. ότι η εύκολη λύση είναι να αποχωρείς στα δύσκολα 2. Η έννοια του εθελοντισμού είναι άγνωστη σε κάποιους ανθρώπους γιατί πάει κόντρα στο ΣΥΜΦΈΡΟΝ! Διάβασα λοιπόν ότι “εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα, παρά μόνο την χαρά της προσφοράς, καλλιεργώντας έτσι μια άλλη συμπεριφορά και ένα άλλο δημόσιο ήθος.” Οι κακοί χειρισμοί που έγιναν τα τελευταία χρόνια πλήγωσαν συναισθηματικά και οικονομικά το βόλευ της Αλεξανδρούπολης και αναφέρομαι στην ομάδα βόλευ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!