Απαρηγόρητος ο Ηλίας Μακράκης μετά το χαμένο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» των Σερρών

Απαρηγόρητος ήταν ο Ηλίας Μακράκης μετά το χαμένο πέμπτο πέναλτι του Ορφέα Ξάνθης, που εκτέλεσε ο ίδιος και έμελλε να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του Πανσερραϊκού στην «ρωσικη ρουλέτα» της αναμέτρησης της α’ φάσης του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός επιθετικός δεν ήταν εύστοχος καθώς έστειλε την μπάλα άουτ και αμέσως μετά έσπευσε απαρηγόρητος να μείνει για αρκετή ώρα ξαπλωμένος στο γήπεδο, με συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν.

Έτσι και αλλιώς, σε κάθε διαδικασία πέναλτι κάποιος είναι ο ήρωας και κάποιος ο μοιραίος. Ελαχε στο ματς της Κυριακής ο μοιραίος για τον Ορφέα να είναι ο Μακράκης, αν και το θρίλερ που είχε προηγηθεί θα μπορούσε να έχει «χαρίσει» αυτόν τον τίτλο και σε άλλους.

Για παράδειγμα, ο έτερος παίκτης που δεν πέτυχε γκολ στην διαδικασία των πέναλτι ήταν ο Σουκρη Σουκρηογλου, ο παίκτης δηλαδή που στο 120′ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στέλνοντας την υπόθεση πρόκριση στην διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας.

Αλλά και από την άλλη πλευρά, αυτήν του Πανσερραϊκού, είχαμε τον παίκτη που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας στην κανονική διάρκεια και την παράταση, τον Γιώργο Παπαβασιλείου, να αστοχεί στο πρώτο χρονικά πέναλτι. Αν δεν είχαν κάνει το ίδιο οι δυο ποδοσφαιριστές του Ορφέα, ο μοιραίος θα ήταν εκείνος. Άτιμη καμιά φορά η μπάλα και οι ιστορίες που γράφει, ειδικά όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν στην «ρώσικη ρουλέτα»…