ΕΠΣ Έβρου: Αποχωρεί από τον Ορέστη και συνεχίζει στο Νεοχώρι ο Χρήστος Δερνεξής

Προς διάλυση ο πρωταθλητής Ορέστης Ορεστιάδας αφού μετά την άρνηση συμμετοχής στην Γ’ Εθνική οι περισσότεροι θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Έτσι και ο Χρήστος Δερνεξής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Νεοχωρίου. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μια ζωή πλην των φοιτητικώνντουχρόνων ήταν στον Ορέστη.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ομάδας στα 10 του και από τα 16 του παίκτης της πρώτης ομάδας. Αργότερα πήγε για σπουδές στην Θεσσαλονίκη, σπουδάζοντας στο Μητροπολιτικό Κολέγιο φυσικοθεραπεία και αγωνίστηκε στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής με την ομάδα του Διγενή Λακκώματος χωριό των διεθνών ποδοσφαιριστών Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Στέφανου Αθανασιάδη για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Φέτος επέστρεψε στον Έβρο, κατέκτησε το πρωτάθλημα και αποχώρησε για το Νεοχώρι.

Η ανακοίνωση του Νεοχωρίου: “Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Δερνεκξή.

Ο Χρήστος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.Εν συνεχεία κατα την περίοδο 2014 εως και 2018 αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Διγενή Λακκώματος, για να επιστρέψει την περσινή σεζον στον Ορέστη Ορεστιάδας με τον οποιο στέφθηκε πρωταθλητής Α’Επς Εβρου.

Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!