ΕΠΣ Θράκης: Την παραμονή έξι παικτών ανακοίνωσε το Αρσάκειο

Μετά την ανακοίνωση – έκπληξη του φιλόδοξου προπονητή Μένιου Ζιώγα ο ΑΟ Αρσακείου γνωστοποίησε την παραμονή έξι ποδοσφαιριστών.

Του 16χρονου Βαγγέλη Μποζονάκη, του 18χρονου Νάση Τσορπίδη, του 19χρονου Τιράν Γκριγκοριάν, του 20χρονου Γιώργου Αυγερίδη, του 16χρουνου Μερτ Αρηφ και του 34χρονου Σταυρου Χριστινάκη με εμπειρία σε πολλές ομάδες της Ροδόπης.

Οι ανακοινώσεις του ΑΟ Αρσακείου: Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΟΖΑΝΑΚΗ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε το 2003 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ.

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας Νάση Τσορπιδης. Ο Νάσης γεννήθηκε το 2001 και πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιράν Γκριγκοριάν. Ο Τιράν γεννήθηκε το 2000 τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ όπου έμεινε για 3 χρόνια και είχε και ένα μικρό «πέρασμα» από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΓΕΡΙΔΗ. Ο Γιώργος ο οποίος κατάγεται από το Αρσάκειο γεννήθηκε το 1997 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα στις Ακαδημίες του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, μετέπειτα στις Ακαδημίες του ΡΟΔΙΤΗ όπως και στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ. Επίσης είναι από τους αρχηγούς της ομάδας μας.

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΑΥΡΟ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ. Ο Σταύρος γεννήθηκε το 1985 και αγωνίστηκε στις εξής ομάδες , ΧΑΜΗΛΟ, ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ.

Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ΜΕΡΤ ΑΡΗΦ. Ο Μέρτ γεννήθηκε το 2003 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ και στην ομάδα του ΜΥΣΤΑΚΑ.

Το Δ.Σ της ομάδας τους εύχεται κάθε επιτυχία.