Πήρε το πτυχίο και αναζητά την ευκαιρία που δικαιούται ως προπονητής ο Μπερτράντ Ρομπέρ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Μπερτράντ Ρομπέρ, προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την απόκτηση του πρώτου πτυχίου στον τομέα της προπονητικής, το οποίο παρέλαβε πριν λίγες ημέρες από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη.

«Είμαι χαρούμενος που πήρα το πτυχίο και πλέον θα δω προσεχτικά για το μέλλον καθώς τώρα ξεκινάω» ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου ποδοσφαιριστή και πλέον προπονητή. «Μακάρι να μπορέσω να πάρω μία ομάδα και να δώσω στους ποδοσφαιριστές τις γνώσεις που έμαθα από μικρός» επισήμανε ο Ρομπέρ τονίζοντας πως θέλει να αλλάξει λίγο το μυαλό το δικό του αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας που θα αναλάβει.

«Μακάρι στο μέλλον κάποιος να μου ανοίξει την πόρτα και να προχωρήσω σαν προπονητής» ευχήθηκε ο Μπερτράντ Ρομπέρ που παρουσιάστηκε αινιγματικός για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω καθώς θέλω πολύ να πάρω μία ομάδα αλλά παράλληλα θέλω να παίξω» απάντησε με ειλικρίνεια ο Ρομπέρ αποκαλύπτοντας πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρει, καθώς θα δει τις προτάσεις του και θα αποφασίσει.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα προσπαθήσει να περάσει την γαλλική ποδοσφαιρική ιδιοσυγκρασία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στης Ροδόπης, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως έζησε πολλά πράγματα στην Γαλλία και βλέπει κάποια θέματα στην Ελλάδα που οι προπονητές δουλεύουν διαφορετικά χωρίς όμως διάθεση κριτικής.

«Πρέπει να δουλέψουμε με τα μικρά παιδιά γιατί είναι σημαντικό να μάθουν σωστά από μικρή ηλικία και να τα εφαρμόζουν μέσα στο χρόνο» τόνισε ο Ρομπέρ και συμπλήρωσε πως του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά γιατί όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος τόσο πιο δύσκολα αφομοιώνει.