ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρησε μαζικά από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η χρυσή ενδεκάδα που σήκωσε το Κύπελλο

Μπαράζ αποχωρήσεων τις τελευταίες ώρες από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς επιβεβαιώνεται και η τελευταία πράξη του σχετικού προ 15νθημέρου αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν και πήραν τα δελτία τους οι Δορουγιδενης, Μαρασλής, Γκαιδατζής, Γεωργαντζόπουλος, Μπινόπουλος, Δεδελούδης, Λίτσιος, Βογιατζής και Γκαβανόζης.

Ουσιαστικά πρόκειται για τους παίκτες που σήκωσαν το βάρος της ομάδας την περσινή δύσκολη σεζόν, πάνω στους οποίους στηρίχθηκε ο πρώην πλέον προπονητής Γ. Δίγκας για να βγει η χρονιά στη Γ’ Εθνική και να κατακτηθεί το Κύπελλο.

Ουσιαστικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποψιλώνεται από όλα τα στελέχη του και μάλιστα ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το διαζύγιο δεν επέρχεται και με τον πιο φιλικό τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, φιλοσοφία της νέας διοίκησης υπό τον Νίκο Τζανίδη είναι να προωθηθούν παίκτες από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί η αποχώρηση μαζικά όλης σχεδόν της περσινής ομάδας, που κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο και έδωσε την δυνατότητα στη νέα διοίκηση να δηλωθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 25 χρόνια στο Κύπελλο Ελλάδας.