ΕΠΣ Θράκης: Ισοπαλία τίτλου στο ΔΑΚ με τον Πανθρακικό για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Τον βαθμό που χρειαζόταν πήρε κοντρα στον Πανθρακικό έστω με μέτρια εμφάνιση ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και μετά από 11 ημέρες και πάλι στο ΔΑΚ Κομοτηνής κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας το νταμπλ στην ΕΠΣ Θράκης.

Σε έμα μέτριο αγώνα που παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα ο Πανθρακικός στο 8′ είχε ένα καλό σουτ με τον Μαυράκη που έφυγε άουτ, με τον Μέγα που από το 14′ έχασε τον Βιόπουλο που τραυματίστηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε από τον Ξενάκη, είχε στο 22′ την κυριότερη φάση του όταν το δυνατό σουτ του Δραγανίδη βρήκε σε σώματα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόσκου. Στο 24΄ο Ίασμος απέιλησε όταν από σέντρα του Γιαννακιτσίδη, η κεφαλιά του Ξενάκη κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα, όπως και στο 27′ το σουτ του Γιαννακιτζίδη αναγκασε τον Δραμινό κήπερ σε δυσκολη απέκρουση με τον Πανθρακικό να έχει ένα σουτ στο 45′ του Γρίβα που κόντραρε σε σώματα και πέρασε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα με τον Μαυράκη στο 48΄ να στέλνει την μπάλα αουτ, όπως μόλις αουτ από το ορίζόντο δοκάρι κατελήξε το δυνατό φαουλ του Κονομι. Ο Ίασμος ισορρόπησε και απείλησε αρχικά στο 52′, αλλα η κεφαλιά του Ξενάκη από σέντρα του Γιαννακιτζίδη αναγκασε τον Μπόσκο σε απέκρουση, ενώ και στο 56′ και 58′ ο Ξενάκης είχε ένα σουτ μόλις άουτ και κεφαλιά άουτ από σέντρα του Δραγανίδη. Ο Τσιανάκας και πάλι είχε ένα καλό σουτ στο 68′ για τον Ίασμο που πέρασε άουτ, με τον Θωμά στο 80′ αν και βρισκόταν σε καλή θέση να σουταρει πάνω από το δοκάρι του Τσομπανόπουλου.

Πλέον το ντέρμπι κορυφής θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Μέγα Αλέξανδρο να κάνει «φιέστα» τίτλου στον αγώνα του με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χαρίτσης Καρακασίδης και Δανδανίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Μπιλμπίλης, Κονόμι, Θωμάς (89’ Δερμιτζάκης), Κομισόπουλος (74’ Κουτσουκανίδης), Γρίβας, Μουρατίδης, Μαυράκης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Χακάν, Δραγανίδης, Βιόπουλος (14′ Ξενάκης), Ρόμπερ