ΕΠΣ Έβρου: H μάχη της παραμονής! Το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Σοφικού, Νεοχωρίου και Ποντιακού μέχρι το φινάλε

Έξι αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Έβρου και εκτός της μονομαχίας για τον τίτλο άναμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Έβρο Σουφλίου μέγαλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτή της παραμονής.

Συγκεκριμένα 4 ομάδες, άλλες με περισσότερες, άλλες με λιγότερες μάχονται για την αποφυγή της μιας θέσης που οδηγέι στην Β’ κατηγορία. Οι ομάδες αυτές είναι η ΑΕΚ που έχει 15 βαθμούς, το Νεοχώρι με 14, το Σοφικό με 12 και ο Ποντιακός με 9, αλλά ένα παιχνίδι να δώσει παραπάνω.

Η ομάδα του Ποντικού έχει να αγωνιστει και με τους τρεις στις τριες τελευταίες αγωνιστικές, με ΑΕΚ, Νεοχώρι εκτός και τον “τελικό” με το Σοφικό στην Παλαγία, αλλα και με Ιπποκρατη, ΑΕΔ και Έβρο Σουφλίου και θέλει 7-8 βαθμούς ακόμα και αποτυχίες του Ορφέα ώστε να κάνει το θαύμα και να παραμείνει ακόμα μια σεζόν στην κατηγορία.

Ο Ορφέας Σοφικού έχει 5 παιχνίδια από τα οποία επίσης 3 τελικούς με ΑΕΚ και Ποντιακό εκτός και Νεοχώρι εντός, αλλά και με τους πρωτοπόρους Έβρο Σουφλίου και Ένωση Άνθειας Αριστεινου στην έδρα του. Εαν δε χασει στην Παλαγία αλλα και κερδισει το Νεοχώρι θα έχει το πάνω χέρι για την παραμονή, αλλα χρειάζεται 5-6 βαθμούς ακόμα για να είναι σίγουρη η σωτηρία.

Το Νεοχώρι δύσκολα θα κινδυνέυσει εκτός απροόπτου, αφού δεν θα ταξιδέψει μακριά από τον Βορειο Έβρο. Έχει στην έδρα του τα ντερμπι παραμονής με ΑΕΚ και Ποντιακό και εκτός το Σοφικό. Επίσης θα αγωνιστεί ακομα με την ΑΕΔ εντός την επόμενη αγωνιστική και εκτός με το Σουφλί που πάει για το πρωτάθλημα.

Τέλος η ΑΕΚ έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον Ποντιακό και αν δε χασει στο μεταξύ τους παιχνίδι δύσκολα θα κινδυνεύσει. Υποδεχεται στην Αλεξανδρούπολη
το Σοφικό, Ποντιακό και Φέρες, ενω εκτός αντιμετωπίζει το Νεοχώρι και την Άνθεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 4 μονομάχων 6 στροφές πριν το φινάλε:
ΑΕΚ ΈΒΡΟΥ (15 βαθμοί): ΡΕΠΟ, Σοφικό (εντός), Νεοχώρι (εκτός), Ποντιακός (εντός), Άνθεια (εκτός), Φέρες (εντός)

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (14 βαθμοί): Διδυμότειχο (εντος), Σουφλί (εκτός), ΑΕΚ (εντος), Σοφικό (εκτός), ΡΕΠΟ, Ποντιακός (εντός)

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (12 βαθμοί): Σουφλί (εντος), ΑΕΚ (εκτος), ΡΕΠΟ, Νεοχωρι (εντος), Ποντιακός (εκτός), Άνθεια (εντός)
———————————————-
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ (9 βαθμοί):
Ιπποκράτης (εκτός), Διδυμότειχο (εκτος), Σουφλί (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Σοφικό (εντός), Νεοχώρι (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ