ΕΠΣ Ξάνθης: Ο «τελικός» την μεθεπόμενη αγωνιστική! Το πρόγραμμα των Ηρακλή Ζυγού και Αναγέννησης Θαλασσιάς μέχρι το φινάλε

Έξι αγωνιστικές έμειναν για το φιναλε και πλέον μετά και την νίκη του Ηρακλή Ζυγού στον Πετεινό απί του φιλόδοξου Άρη που έμεινε πλέον εκτός τίτλου πλέον η μάχη θα είναι για δυο, με το Δροσερό και τον Πετεινό να είναι οι ρυθμιστες του.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής και η Αναγέννηση Θαλασσιάς που έβγαλε τα μάτια της μόνη της μετά την τιμωρία της και τους έξι βαθμούς που έχασε με την αδύνατη Κεσσανη Ερασμίου θα μονομαχήσουν για τον τίτλο, με τις δυο ομάδες να έχουν να κανουν το ρεπό τους.

Πιθανότατα όλα όμως θα κριθούν σε δυο εβδομάδες όπου στην Θαλασσιά η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή και αν διπλασιάσει τις νίκες της θα αγκαλιάσει τον τίτλο. Διαφορετικά δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τους τρεις βαθμούς που βρισκεται πίσω.

Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια ο πρωτοπόρος Ηρακλής Νέου Ζυγού αντιμετωπίζει εντός το Δροσερό και πλην της Θαλασσιάς τους Διομήδεια, Σελινο και Εχίνο.

Από την άλλη η Αναγέννηση Θαλασσιάς φιλοξενεί τον Πετεινό, που εαν επικρατούσε του Ζυγού θα βρισκόταν στο -3 και πλην του Ζυγού τους Εχίνο, Μάνδρα και Βιστωνίδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ (49 βαθμοί): Φίλιππος Δροσερού (εντός), Αναγέννηση Θαλασσιάς (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εντός), ΡΕΠΟ, Άτλας Σελίνου (εντός), Εχίνος Σπορ (εκτός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (46 βαθμοί): Άρης Πετεινού (εντός), Ηρακλής Νέου Ζυγού (εντός), ΡΕΠΟ, Εχίνος Σπορ (εντός), Ερμής Μάνδρας (εκτός), ΑΟ Βιστωνίδας (εντός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ