ΕΠΣ Ξάνθης: H μάχη της παραμονής! Το πρόγραμμα των Διομήδειας, Μάνδρας και ΑΕΞ μέχρι το φινάλε

Έξι αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και εκτός της μονομαχίας του Ηρακλή Ζυγού και της Αναγέννηση Θαλασσιάς για τον τίτλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτή της παραμονης, οπου τρεις ομάδες θέλουν να αποφύγουν την μια θέση που οδηγεί στην β’ κατηγορία, αφού ο Αστερας Μαγικού δεν ξεκίνησε ποτέ το πρωτάθλημα.

Έτσι ο Απόλλων Διομήδειας, ο Ερμής Μάνδρας και η ΑΕ Ξανθης θα παλέψουν να αποφύγουν την 13η θέση της Α’ κατηγορίας, με την προτελευταία ΑΕ Ξάνθης που έχει μολις 8 βαθμούς (δεν υπολογίζονται οι αγώνες με το Μαγικό που δεν ξεκίνησε ποτέ το πρωτάθλημα) να θέλει να καλύψει τους 4 βαθμούς από την ομάδα της Διομήδειας.

Και αλήθεια η ΑΕΞ αν και υπολέιπεται και 3 βαθμούς και από την Μάνδρα, έχει έναν αγώνα περισσοτερο από τον Ερμή και δυο αγώνες με τους ανταγωνιστές της παραμονής, ενω στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια μπορεί να συλλέξει βαθμούς με αντιπαλους όπως ο Εχίνος, η Βιστωνίδα, η Κεσσανη και το Δροσερό.

Ο Ερμής Μάνδρας με 11 βαθμούς έχει έναν αγώνα λιγότερο, αφού δεν έκανε το ρεπό του με το Μαγικό, ενω έχει δύσκολους αγώνες με Πετεινό και Θαλασσιά. Παιχνίδια κλειδιά είναι αυτός με τον Απόλλωνα Ξάνθης στην Νεάπολη το Σάββατο, με την Κεντητή σε τρεις αγωνιστικές και φυσικά ο «τελικός» με την ΑΕ Ξάνθης την μεθεπόμενη αγωνιστική που με νίκη κατά 99% εξασφαλίζει την παραμονή του.

Τέλος ο Απόλλων Διομήδειας είναι καπως πιο άνετος αφού και μαξιλαρακι ασφαλείας 4 βαθμων έχει από την ΑΕΞ, την οποία υποδέχεται εντός έδτας στο φιναλε του πρωταθλήματος, αλλ ακαι παιχνίδια πλην αυτά με Δροσερό και Ζυγό εκτός έδρας που μπορει να πάρει 4-5 βαθμούς ακόμα όπως με την Κεσσανη και Σέλινο εντός), και τον Απόλλων Ξάνθης στην Νεάπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριων ομάδων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ (12 βαθμοί): Κεσσανη (εντος), Δροσερό (εκτός), Ηρακλής Ζυγού (εκτός), Σέλινο (εντός), Απόλλων Ξ. (εκτός), ΑΕ Ξάνθης (εντός)

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (11 βαθμοί): Απόλλων Ξ. (εκτός), ΑΕ Ξάνθης (εντός), Κεντητή (εντός), Πετεινός (εκτός), Θαλασσιά (εντός), ΡΕΠΟ
————————————
ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ (8 βαθμοί): Εχίνος (εκτός), Μάνδρα (εκτός), Βιστωνίδα (εντός), Κεσσανη (εκτός), Δροσερό (εντος), Διομήδεια (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ