Αρνητική η αστυνομία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη – Κρίσιμη σύσκεψη για τα μέτρα στον αγώνα

Για τις 11.00 πρωί της Παρασκευής προγραμματίστηκε η κρίσιμη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον αγωνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Στην σύσκεψη αυτή η πλευρά του ΠΑΟΚ προσέρχεται με το αίτημα να εξασφαλίσει τουλάχιστον 4.000 εισιτήρια για να διαθέσει στους οπαδούς του. Προφανώς οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης επιθυμούν περισσότερα, αλλά το μίνιμουμ θα είναι αυτό το νούμερο με δεδομένο τον αριθμό των διαρκείας που έχει διαθέσει η Ξάνθη και το κενό που φυσιολογικά θα πρέπει να υπάρξει για λόγους ασφαλείας ανάμεσα στους οπαδούς της Ξάνθης και αυτούς του ΠΑΟΚ.

Η πλευρά της Ξάνθης σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι αρνητική, δεδομένου του οικονομικού κέρδους που θα έχει σε αυτήν την περίπτωση. Το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με ορισμένα από τα διαρκείας, αφού είναι πιθανό ακόμα και η θύρα όπου συνήθως είναι οι Xanthifans να δοθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλοι οι Ξανθιώτες να μεταφερθούν ουσιαστικά στην θύρα των επισήμων και δίπλα από αυτήν, μπροστά από τα δημοσιογραφικά θεωρία.

Αυτή που ωστόσο φέρεται να είναι αρνητική είναι η Αστυνομία, που σταθερά όλη την σεζόν είχε αρνητική εισήγηση για την έλευση οπαδών από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι κατα πάσα πιθανότατα θα υπάρξει και απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μεμονωμένα, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει εισιτήρια, αναλαμβάνοντας και την σχετική ευθύνη για ό,τι συμβεί στο γήπεδο από την πλευρά των οπαδών του, δεν θα μπορεί να εμποδιστεί κανένας.

Και ο μεγάλος φόβος είναι για το τι μπορεί να γίνει στην πόλη αλλά και στους δρόμους που οδηγούν προς τα Πηγάδια, αλλά και το θα γίνει στην περίπτωση που εμφανιστούν υπεράριθμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα εισιτήρια που θα έχουν εκδοθεί και θα προορίζονται για αυτούς, οι οποίοι θα επιδιώξουν να μπουν στο Xanthi Arena έστω και χωρίς εισιτήριο. Γενικώς, το παρασκήνιο γύρω από αυτόν τον αγώνα, που πιθανότατα να στέψει ουσιαστικά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ αν την ίδια ώρα στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο, είναι αρκετά έντονο, εννέα μέρες πριν το παιχνίδι…