Super League: Φινάλε η Κ15! Το πρόγραμμα των ακαδημιών του ΑΟΞ

Με δύο αναμετρήσεις αφού η Κ17 έχει ρεπό, συνεχίζεται το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή μετά το κενό της προηγούμενης εβδομάδα, επιστρέφει στη δράση με την εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 η ώρα του Σαββάτου 23/3 στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια και θα την διευθύνουν οι Ανεστίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 40 βαθμούς και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Λεβαδειακός είναι στην 15η θέση με 13 βαθμούς.

Η Κ15 του ΑΟΞ ολοκληρώνει τους αγώνες της αφού ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος και αυτή μένει εκτός final four, μετά την επεισοδιακη ήττα από τον Άρη. Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη που θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την σεζόν, υποδέχεται το Σάββατο (23/3) και ώρα 10:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 24 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 4. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χορόζογλου, Κοτανίδου, Οκονομίδης της ΕΠΣ Δράμας.