Φινάλε σεζόν στην ΑΕ Διδυμοτείχου με φιλικό αγώνα των παιδιών της Ακαδημίας με τους… γονείς τους (+photos)

Αυλαία στη φετινή σεζόν έριξε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕ Διδυμοτείχου, και μάλιστα με μια πολύ όμορφη γιορτή που ετοιμάστηκε απο τους ιθύνοντες της Ακαδημίας και φιλικό αγώνα των παιδιών της σχολής απέναντι στους μπαμπάδες.

Τόσο κατά την διάρκεια όσο και στο φινάλε την παράσταση πέρα απο τους νεαρούς άσσους της Ακαδημίας που απολάμβαναν την εκδήλωση και το φιλικό με τους μπαμπάδες, έκλεψαν και τα εκλεκτά εδέσματα που ετοίμαζαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Με το πέρας αυτής της πολύ όμορφης γιορτής η Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου σε ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τους προπονητές της Ακαδημίας που πέρα απο την γιορτή που στήθηκε ήταν κοντά στα παιδιά όλη την χρονιά, τον Δήμο Διδυμοτείχου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ευγενιδείου Αθανάσιο Σίμογλου για την βοήθεια που παρείχε για την σωστότερη οργάνωση της εκδήλωσης και τέλος φυσικά στους γονείς που έδωσαν δυναμικό παρών και χάρηκαν και αυτοί με την ψυχή τους την υπέροχη αυτή γιορτή.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους  για τα τέλη Αυγούστου οπού θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Ακαδημίας για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν. Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες όπως αυτές αναρτήθηκαν στην σελίδα της ομάδας στο facebook.