Σε διεθνές τουρνουά στην Σμύρνη παρουσία σπουδαίων Ευρωπαϊκών κλαμπ η Κ12 της ΑΕ Ξάνθης!

Σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Αλτίνορντου, κοντά στην Σμύρνη, στην Τουρκία θα μετέχει η Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, που θα είναι η μία απο τις τέσσερις Ελληνικές ομάδες  του τουρνουά που μετέχει 71 ομάδες!

tournoua smyrnisΤο σπουδαίο αυτό τουρνουά Κ12 θα ξεκινήσει απο τις 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ξάνθης να έχουν την σπουδαία ευκαιρία να αντιμετωπίσουν συνομήλικους τους σχεδόν απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο, συμμετέχει και ομάδα απο την Αυστραλία!

Απο την Ελλάδα πέρα απο την ΑΕ Ξάνθης θα μετέχουν στο τουρνουά επίσης οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Απόλλων Αθήνων. Από την οικοδέσποινα Τουρκία στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 24 ομάδες, ανάμεσά τους και οι μικροί μεγάλων ομάδων όπως της Τράμπζονσπορ, της Γαλατάσαραϊ και της Μπεσίκτας. Απο εκεί και πέρα ξεχωρίζουν τα ονόματα μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων όπως των Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ, Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Φέγενορτ, Αννόβερο, Πόρτο, Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ακαδημία του Γκιόργκι Χάτζι που δίνουν μια διαφορετική αίγλη στο τουρνουά.

Η ομάδα της Ξάνθης θα μετέχει στον 6ο όμιλο οπού θα αντιμετωπίσει τις ομάδες Κ12 των FSV Φρανκφούρτης(Γερμανία) που αντικατέστησε την Γκλάντμπαχ που δεν θα κατέβει τελικά, Τραμπζονσπόρ(Τουρκία), Μπρόντμπι(Δανία), Ιζμίρσπορ(Τουρκία) και Τάμπα Μπρασόφ(Ρουμανία). Στην πρώτη μέρα του τουρνουά την Πέμπτη 24 Μαρτίου η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Ιζμίρσπορ(9:25), Τράμπζονσπορ(10:15), Τάμπα Μπρασόφ(13:50), Μπρόντμπι(15:30) και την FSV Φρανκφούρτης στις 16:50 οπού και θα ολοκληρωθεί ο όμιλος της Ξανθιώτικης ομάδας. Μετά τους αγώνες ομίλων θα ακολουθήσουν το επόμενο τριήμερο αρκετοί αγώνες μέχρι να πάρουν οι ομάδες το τελικό πλασάρισμα τους και να ολοκληρωθεί η διοργάνωση με μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 27 Μαρτίου.

akadimia ae xanthis1Η αποστολή της ΑΕ Ξάνθης συνοδευόμενοι απο γονείς και προπονητές της Ακαδημίας θα αναχωρήσει την Τρίτη στις 23:30 το βράδυ, και την αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζουν 24 μικροί άσσοι της Ακαδημίας, που βλέπετε και στην επίσημη φωτογραφία της ομάδας που τραβήχτηκε στο γήπεδο της Skoda Ξάνθη. Οι προπονητές της ομάδας Μουσταφά Κάμο και Ισμέτογλου θα έχουν στην αποστολή τους Ρέφικ Τεφίκ Ογλού, Γιουξέλ Αλή Ογλού, Νετσμετίν Κιουτσούκ, Ερέν Ιμάμ Εφέντη, Μεχμέτ Σαλήογλου, Φουρκάν Αμπντούλ, Χασάν, Αλί Χουσεΐνογλου, Μπατού Μουμίνογλου, Μεχμέτ Χατζιμεμίς, Χικμετσάν Ομέρογλου, Σιμάρ Χασάνογλου, Χουσείν Μουμίνογλου, Ισμαήλ Βελή, Μουμίν Τσαρικτσί, Ατακάν Ιμπραχίμογλου, Ντογκουτσάν Αλίμπασι, Χιλμί Αλίμπασι, Εμρέ Χότσκα, Χαμντί Μουχτάρ Κιουτσούκ, Χασάν Κεχαγιά, Νιχάτ Σερίφογλου και Αιμπερκ Ιμραχίμογλου