Photos: 100 κλικ απο την εκδήλωση της ΕΠΣ Ξάνθης για την Τσικνοπέμπτη και τις βραβεύσεις των κορυφαίων

Σε μια εξαιρετικά όμορφη βραδιά και σε οικογενειακό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη γιορτή της ΕΠΣ Ξάνθης για την Τσικνοπέμπτη, στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Πολιτεία” στην Λευκόπετρα, με πάνω απο 500 ανθρώπους, ιθύνοντες ομάδων, προπονητές, ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους.

Η γιορτή που ήθελε και τόνιζε όλο το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία με όλους τους παρευρισκομένους να έχουν να λένε τα καλύτερα τόσο για τους οικοδεσπότες, την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, αλλά και για όλη την εκδήλωση.

Ξεχωριστή στιγμή στην μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Ξάνθης αποτέλεσαν οι βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Την 1η γιορτή της ΕΠΣ Ξάνθης για την Τσικνοπέμπτη προλόγισε και παρουσίασε το μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης  Αντώνης Κουτσουρλής, που αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους προχώρησαν στο κομμάτι των βραβεύσεων.

Αρχικά βραβεύτηκαν απο τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Χρύσανθο Ζουρνατζίδη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα 26 μαθητές-ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και δύο… Βασίλισσες. Αναλυτικά, οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν οι: Νεκτάριος Κοτόπουλος, Αλέξανδρος Κούπας, Ευάγγελος Κιατίπης, Κωνσταντίνος Χρυσοσπάθης, Μαρία Άννα Χατζηαντωνίου, Παναγιώτα Παπαϊωάννου, Απόστολος Καρασακαλίδης, Ελευθέριος Ψεμματάκης, Ενίς Αλεμδάρ, Στέλιος Ακταρίδης, Μηνάς Παναγιώτης Ισπυρλίδης, Γαβριήλ Μπασίνης, Σταύρος Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Γεώργιος Χιώτης, Χρήστος Μαμαλίγκατζης, Ιωάννης Καζάκος, Παύλος Παρασχάκης, Γιώργος Αλεξανδρίδης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Στέλιος Τσιρίδης, Βασίλης Μακρίδης, Βασίλης Μολώνης, Φώτης Σιαμμένος, Λευτέρης Μανιάς, Παναγιώτης Πανίδης, Γιώργος Βασιλειάδης.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 όπως τους ανέδειξαν οι διαιτητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, με τα βραβεία μάλιστα μετά απο απόφαση του προέδρου της ΕΠΣ να παίρνουν το όνομα του αδικοχαμένου διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Σπύρου Καραουλάνη. Μάλιστα την βράβευση στον κορυφαίο παράγοντα σύμφωνα με τους διαιτητές Μιχάλη Καλφίδη (ΑΠΟΞ) πραγματοποίησε η αδερφή του Σπύρου Ντέπη Καραουλάνη, που εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε την ΕΠΣ Ξάνθης και τον κ. Πανίδη για αυτή την πρωτοβουλία και συνεχάρη άπαντες για την υπέροχη εκδήλωση.

Εν συνεχεία ακολούθησαν τιμητικές βράβευσης  στον  Κώστα Νεοχωρίτη, που όμως απουσίαζε και έτσι το βραβείο απο το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Δημήτρη Σάββογλου παρέλαβαν οι δύο κόρες του Βίκη και Ελένη. Ακολούθησε το βραβείο στον  Παναγιώτη Κουμουλίδη που παρέλαβε απο τα χέρια του διεθνή επόπτη Χασάν Κουλά, ενώ ξεχωριστή βράβευση για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης παρέλαβε ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης απο τα χέρια του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργου Χαλβατζή.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η βράβευση της πρωταθλήτριας του πρώτου ομίλου του Ενωσιακού Πρωταθλήματος, ομάδας νέων της ΕΠΣ Ξάνθης με τον πρόεδρο  Γιώργο Πανίδη να δίνει την κούπα στον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Μαμαλίγκατζη που με τα υπόλοιπα μέλη της παρέλαβαν το βραβείο. Τα μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων που θα εκπροσωπήσει την Θράκη στην Β΄φάση του πρωταθλήματος Νέων του Ενωσιακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ με προπονητή τον Απόστολο Κουτρουλό αποτελούν οι: Λευτέρης Μανιάς, Νίκος Πελτεκίδης, Γιώργος Χιώτης, Ραφαήλ Δασκαλόπουλος, Μάριος Ξενιτίδης, Τζεμαλή Μπαργκάν, Βαχέ Μαρκοσιάν, Χρήστος Μαμαλίγκατζης, Ιορδάνης Κιολείδης, Θεόδωρος Χατζηπατέρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Χατζηκυριάκος, Τζεσούρ Ρεφίκογλου, Δαυίδ Παπαδόπουλος, Χρήστος Βαρελάς, Ανδρέας Σαμαράς, Βασίλης Μπριζολάκης, Νίκος Λαζαρίδης, Ζαχαρίας Τζεβελέκης, Σουκρή Εσάτ Αχμέτ, Φώτης Τζεβελέκης, Σιδέρης Τσεπνόγλου, Παναγιώτης Πανίδης, Γιώργος Μίχος.

Τέλος διεξήχθη  και η απονομή των κορυφαίων όπως τους ανέδειξαν τα σωματεία της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Αρχικά βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσες Θράκης” με τον πρόεδρο της ομάδα Διαμαντή Σκουλαρίκη να παραλαμβάνει την πλακέτα απο τα χέρια του μέλους της ΕΠΣ  κ. Κατσαρό. Κορυφαίος παίκτης της Α’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο Μαρίνος Ψωμάς του Αστέρα Μαγικού, που παρέλαβε το βραβείο του απο τα χέρια του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου. Κορυφαίος της Β1 Κατηγορίας αναδείχτηκε ο πρώην μέσος της Κεσσάνης Ερασμίου και νύν του Νέστου Χρυσούπολης Βασίλης Κουτσούμπας. Ενώ για την Β2 κορυφαίος αναδείχτηκε ο Ιωάννης Κονωνάς της Δόξας Μυρωδάτου, που παρέλαβε το βραβείο του απο τα χέρια του παράγοντα της Βιστωνίδας Ηλία Πουτακίδη.

Κορυφαίος παράγοντας αναδείχτηκε ο παράγοντας του Άρη Αβάτου Γιάννης Μποσβελης που παρέλαβε το βραβείο του απο τα χέρια του Αναστάσιου Χατζηαποστόλου, απο τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣ Ξάνθης. Κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Χρήστος Σαμαράς που πέρσι ήταν στον πάγκο του Άρη Αβάτου και παρέλαβε το βραβείο του απο τον Δημήτρη Μαυρίδη, παράγοντα του Ερμή Μάνδρας. Κορυφαίος διαιτητής αναδείχτηκε ο Βασίλης Ουζουνίδης που παρέλαβε το βραβείο του απο τον Γιώργο Κασναφέρη, που εκπροσώπησε και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Ειδικό βραβείο Fair Play δόθηκε στον γιατρό Φώτη Κωδωνά, απο τα χέρια του Βασίλη Κολιούρη, παλιού μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο ακόλουθο photo story που ακολουθεί…