Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Δεν ακολούθησε ούτε ο Κριστόφ την αποστολή της Ορεστιάδας – Πιέσεις σε Γκιζάνη να παραιτηθεί

 

Καταιγιστικές  είναι οι εξελίξεις στην Ορεστιάδα. Όπως γνωστοποιήθηκε αργά το βράδθ από την ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, δηλαδή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, στον κρίσιμο αγώνα – τελικό με την Κύζικο στου Ρέντη δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ο Πλάμε Κριστόφ.

«Ο Κώστας Ντινούδης είναι υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν θα κατέβει στην Αθήνα», επισημαίνει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος που μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του Ντινούδη.

«Δεν είναι κρυφό πως είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Έχουμε δύο ελλείψεις με Αναστασιάδη και Καρασαβίδη και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω τις απουσίες. Η Ορεστιάδα έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες και στο παρελθόν και κατάφερε να επιβιώσει. Παρά τις δυσκολίες και την κούραση θα προσπάθησουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κάνουμε καλή εμφάνιση», είπε ο Ντινούδης.

Η αποστολή της Ορεστιάδας ταξίδεψε οδικώς στην Αθήνα και το απόγευμα της Παρασκευής έκανε προπόνηση στο «Μελίνα Μερκούρη». Όπως αναφέρει πάντα η ιστοσελίδα της Volley League, «η ακριτική ομάδα περνάει αγωνιστική καθώς βρίσκονται σε διαπραγματευσεις για να αποχωρήσουν ο πασαδόρος Τάσος Αναστασιάδης και το λίμπερο Βασίλης Καρασαβίδης. Τη θέση τους στον αγώνα με την Κύζικο θα πάρουν ο Δημήτρης Ράπτης και ο Απόστολος Αντωνιάδης».

Την ίδια ώρα πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό, οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Ήδη ακούγεται ότι ο Κριστόφ όχι απλά ενημέρωσε ότι δεν πάει Αθήνα αλλά έχει παραιτηθεί. Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο της παραίτησης ακολούθησε και η Στέλλα Σταματοπουλου όχι μόνο από το πόστο της τιμ μάνατζερ αλλά και από μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ αλλά και του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Ορεστιάδας.

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι δραματική. Το κλίμα είναι βαρύ για τον πρόεδρου του συλλόγου Βασίλη Γκιζάνη και ακόμα και στενοί του συνεργάτες του ζητούν να παραιτηθεί», αναφέρει η ιστοσελίδα sentragoal σε βραδινό της άρθρο.