ΕΠΣ Ξάνθης: Η συγκίνηση του Ανδρέα Γκλαβίνη και το «ευχαριστώ» σε Κουτσό και Γκιρτζίκη!

Μπορεί ο Παύλος Μελάς να μην κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο Κύπελλο της ιστορίας  του, ωστόσο ένας από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχάσουν με τίποτα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου είναι ο πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά Κουτσού Ανδρέας Γκλαβίνης, που τιμήθηκε από τον σύλλογο πριν την έναρξη του τελικού για την προσφορά του στην ομάδα του Κουτσού.

Άλλωστε με αυτόν στην διοίκηση ο Παύλος Μελάς κατέκτησε δύο Κύπελλα. Ο πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του τόσο κατά την διάρκεια της βράβευσης του όσο και αργότερα, ενώ η χαρά του ήταν διπλή καθώς την τιμητική πλακέτα του την έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, τον οποίο θεωρεί «δεύτερο πατέρα» του.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Ανδρέα Γκλαβίνη για αυτή την βράβευση, με τα πρώτα του λόγια να είναι: «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα, καθώς η ομάδα που αγάπησα που προσέφερα τόσο ως ποδοσφαιριστής και αργότερα πρόεδρος και παράγοντας της, αλλά και που στηρίζω ως απλός φίλαθλος πλέον, με τίμησε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο του Παύλου Μελά Δημήτρη Καραμανώλη αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την  τιμή που μου έκαναν, και τους εύχομαι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και οι κόποι όλοι θα δικαιωθούν καθώς η ομάδα αυτή θα επιστρέψει δυνατή».

Όσον αφορά την βράβευση του από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ανέφερε: «Χάρηκα διπλά όταν μαζί με εμένα κάλεσαν και τον Γιώργο Γκιρτζίκη για να με βραβεύσει, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό για μένα να παίρνω την πλακέτα από τον πρόεδρο, που όλοι ξέρουν την πολύ καλή σχέση που έχουμε. Εγώ θέλω μια και μου δίνεις την ευκαιρία να ευχηθώ καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα που δίνει για την προεδρία της ΕΠΟ, και να ευχηθώ για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά του ερασιτεχνικού στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Γιώργος Γκιρτζίκης να συνεχίσει να είναι στην προεδρία της ΕΠΟ».