ΕΠΣ Θράκης: Ανακοίνωση Σώστη για την διαιτησία στον αγώνα με το Ν. Σιδηροχώρι

Ανακοίνωση στο διαδίκτυο ανάρτησαν οι παράγοντες της Δόξας Σώστη για να διαμαρτυρηθούν από τη διαιτησία του Δρακίδη στον εντός έδρας αγώνα τους στο “Ευάγγελος Αρβανιτίδης” του Σώστη με την Δόξα Σιδηροχωρίου που έληξε με 0-2.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Δεν ήμασταν καλοί.
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να σου στερούν την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί. Το ματς δεν πήγε στο 50-50.Τα σπόρια πάλι αλλού.
Κομμένο τετ α τετ με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 2ο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.
Νο-φάουλ αρκετά για να στριμωχτούμε στην περιοχή. Από νο-φάουλ το γκολ που δεχτήκαμε όπως και ακόμα μια ευκαιρία των αντιπάλων στο 4′ στο 1ο ημίχρονο.
Στο 7′ κράτημα σε κόντρα από αντίπαλο και όχι κίτρινη.
Φάουλ σε διεκδίκηση στον αέρα εναντίον μας, «παίζετε» σε ίδια φάση 1 λεπτό μετά με τον παίκτη μας να βγαίνει αλλαγή με διάσειση.
Κίτρινη στον Μαρινέλλη για διαμαρτυρία στο νο-φαουλ γκολ, δεύτερη κίτρινη πάλι για διαμαρτυρία «καλά τι δίνεις ;» για ακόμα ένα οφσάιντ που μας έκοψαν.
Και μετά με 10 το 0-2. Και χαμόγελα και φαλτσοσφυρίγματα ανάποδα… όπως ένα οφσάιντ των αντιπάλων που δεν ήταν. Δεν έρχεται στα ίσα το ματς εεεε !Το ‘χασες!
Πριν το ξεκίνημα μύριζε.. και τελικά έγινε. 3ο ματς που δεν μας το παίζει ο συγκεκριμένος στο 50-50. Με Σάπες εντός και Ξυλαγανή εκτός τα ίδια. Το πέναλτι εναντίον μας με Ξυλαγανή εκτός έδρας με τον ίδιο βοηθό ήταν συλλεκτικό. Υπάρχει το βίντεο. Αλλα τότε δεν μιλήσαμε. Κακώς ίσως. Σήμερα θα τα πούμε σεβόμενοι τον ιδρώτα, τον κόπο και την τσέπη μας.
Εμείς δεν ήμασταν καλοί ναι… αλλά όχι έτσι. Λίγο σεβασμό ωρέ!
Ζητούμε εξαίρεση από τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Αν έχει ευθιξία ας ζητήσει και αυτός !
2η συνεχόμενη αγωνιστική και αναρωτιόμαστε γιατί έτσι οι διαιτητές μαζί μας; Χαλάμε την σούπα; Εμπάθεια; Όχι, κακή μέρα και άτυχη στιγμή δεν παίζει κατά επανάληψη. Σόρι που αγωνιζόμαστε αν είναι. Σόρι που θέλουμε 50-50…»