Αναβάλλονται όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής λόγω αγροτικών μπλόκων και απεργίας των πλοίων

Στην αναβολή όλων των παιχνιδιών της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και στους τέσσερις ομίλους προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Αιτία η δυσκολία που έχουν στις μετακινήσεις σχεδόν όλες οι ομάδες. Στον τέταρτο όμιλο που περιλαμβάνει την Κρήτη και τα νησιά ήταν αδύνατη η μετακίνηση λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας ναυτικής Ομοσπονδίας και τα αιτήματα ήταν πολλά για αναβολές.

Όμως και στην υπόλοιπη Ελλάδα τα αγροτικά μπλόκα δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις. Ετσι λοιπόν αποφασίστηκε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική και πλέον η επίσημη ανακοίνωση για να ξεκαθαρίζει απλά αν θα χρωστιέται εμβόλιμη κάποια Τετάρτη ή αν θα πάει όλο το πρωτάθλημα πίσω κατά μία Κυριακή.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγοριτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής οι δυο ομάδες της Θράκης είχαν εκτός έδρας μετακινήσεις: ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξίδευε στην Δυτική Μακεδονία για να αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό και ο Έβρος Σουφλίου στην Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Βάσει της απόφασης της ΕΠΟ, θα τις πραγματοποιήσουν την μεθεπόμενη Κυριακή…