Από τον Βόλο στην Κέρκυρα ο Στράτος Χιντζίδης

Από τον Βόλο στην Κέρκυρα θα συνεχίσει στην καριέρα του ο εβρίτης αμυντικός  Στράτος Χιντζίδης.

Ο βραχύσωμος ακραίος αμυντικός υπέγραψε στην Κέρκυρα, αφού είχε καταθέσει προσφυγή στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Χιντζίδης είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Φαίακες από αρχές της χρονιάς, με τους οποίους έκανε και προπονήσεις και θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή, στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, αφού έμεινε ελεύθερος από τον υπό διάλυση Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Χιντζίδης και Βοσνιάδης θα συνεργαστούν εκ νέου μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από τον Απόλλωνα τη σεζόν 2012-13, όταν οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πήραν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

xintzidisKerkΈτσι μετά τους Παμλίδη, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδριόπουλο, οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν ακόμα έναν καλό ποδοσφαιριστή στην προσπάθειά τους για την επιστροφή στην Α’ Εθνική.  Ο αλεξανδρουπολίτης Χιντζίδης εκτός του Ολυμπιακού Βόλου έχει αγωνιστεί επίσης σε Πολύκαστρο, Φωκικό, ΠΑΕ Θράκη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Πανηλειακό, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση του Στράτου Χιντζίδη, 28 ετών, με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου».