Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για την Κυριακή εκλογές στον Νηρέα Ορεστιάδας

Από τον Νηρέα Ορεστιάδας ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολυμβητικού Ομίλου αποφάσισε ομόφωνα να αναβάλει την Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Η Γενική Συνέλευση του Κολυμβητικού Ομίλου Ν. Ορεστιάδας Νηρέα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου τρεις εβδομάδες μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή 31-01-2016 και ώρα 17:30.

Βάσει του Άρθρου 14 του καταστατικού του συλλόγου, προσκαλούνται όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα» με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός.
  3. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ .
  5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Δικαίωμα συμμετοχής στην  Γενική Συνέλευση βάσει του Άρθρου 6 του καταστατικού του συλλόγου έχουν όλα τα μέλη που έχουν  εξοφλήσει την συνδρομή μέλους τους έτους 2015 προς τον σύλλογο  ή  εγγραφούν και καταβάλουν την συνδρομή τους έως την Πέμπτη 28-01-2016. Η ετήσια συνδρομή μέλους ορίζεται στα 2,5€.

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον σύλλογο από 01-01-2015 και παλαιότερα και να υποβάλλον αίτηση στην γραμματεία του συλλόγου έως την Πέμπτη 28 -01-2016. Μέλη που έχουν εγγραφεί μετά την 01-01-2015 έχουν βάση καταστατικού δικαίωμα ψήφου και όχι και δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ.