Συγκάλεσε ο Γεωργιάδης το ΔΣ του ΤΑΑ για να αποφασίσει τις νομικές κινήσεις προστασίας Εθνικού και Μουστακίδη

Εντός της ημέρας ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής θα συνεδριάσουν τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΑ Εθνικός για να αποφασίσουν αν θα κινηθούν δικαστικά για τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς σε βάρος του προπονητή της ομάδας Σάκη Μουστακίδη.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργος Γεωργιάδης, που ερωτηθείς σχετικά από τον Δημήτρη Κολιό στον Maximum FM αν θα κινηθεί δικαστικά το ΤΑΑ Εθνικός, απάντησε: «Αυτό είναι απόφαση ΔΣ, ακόμα δεν έχουμε κάνει ΔΣ για το λόγο ότι ήταν γιορτές, θα το αποφασίσουμε σήμερα ή αύριο το πρωί».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή με αφορμή την νυχτερινή ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός και ουσιαστικά επανέλαβε όσα αναφέρονται και στην ανακοίνωση του ΤΑΑ, αποφεύγοντας ωστόσο και αυτός να κάνει ονομαστική αναφορά στον Απόστολο Τσιπίδη. Ακόμα, υποστήριξε ότι ουσιαστικά εξαναγκάστηκε το ΤΑΑ Εθνικός να τοποθετηθεί επειδή «κάποιο αθλητικό site αναπαρήγαγε τα υβριστικά σχόλια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε αν δεν είχε υπάρξει το δημοσίευμα του ThrakiSportS.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον Maximum FM:

«Υπήρξε ένα περιστατικό από κάποιον  άνθρωπο που συστηματικά επιβουλεύεται τον Εθνικό. Δεν υπήρχε κανένα θέμα. Έκανε κάποιες αναρτήσεις στο facebook με πολύ υβριστικά σχόλια κατά του προπονητή μας, του Σάκη του Μουστακίδη. Στην αρχή δεν ασχοληθήκαμε γιατί σαν διοίκηση δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον καθένα που ανεβάζει στο facebook ή το twitter. Κάποιο αθλητικό site αναπαρήγαγε αυτά τα υβριστικά σχόλια και ήμασταν αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε. Δεν δικαιούται κανείς να παίζει στις πλάτες του Εθνικού να παίζει είτε παιχνίδια πολιτικής φύσης είτε προσωπικά είτε οικονομικά. Αυτό είναι και το μαράζι αυτής της ομάδας, που κάποιοι σωτήρες αυτόκλητοι χρησιμοποιούν αυτήν την ομάδα, ενίοτε για να προβληθούν, χρησιμοποιώντας αθέμιτα  μέσα. Αυτό σαν νέα διοίκηση δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψουμε σε κανέναν. Όταν είχαμε πρωτοαναλάβει, είχαμε πει ότι οποιοσδήποτε θεωρήσουμε ότι βλάπτει τα συμφέροντα του Ενικού θα έχει να κάνει με την δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν τον Εθνικό για να προβάλλονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η ανακοίνωση λοιπόν είχε να κάνει με το ότι κανείς μα κανείς  δεν μπορεί να θίγει πρόσωπα και υπολήψεις».