Γ’ Εθνική: Επικράτησε του ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Κομοτηνή και… βλέπει ψηλά ο Άρης Αβάτου

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Άρης Αβάτου επικράτησε στο ΔΑΚ Κομοτηνής του ΠΑΟΚ Κοσμίου με 0-2 και πέτυχε την 4η νίκη επί Θρακιώτικης ομάδας σε ισάριθμα παιχνίδια, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και στελνοντας τους γηπεδούχους από νωρίς σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο είχε ένα σουτ μόλις από τον Μαυράκη για τους γηπεδούχους, με τους Ξανθιώτες με την σειρά τους να απειλούν με σουτ του Σιχλιμοίρη στο 17′ και στο 21′ όταν σε σέντρα του ιδίου ο Γκέκας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Ο Άρης πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 27′ είχε διπλή ευκαιρία σε δυνατό σουτ του Κρασώνη που επέστρεψε σε γνώριμο γήπεδο αλλά ο Δεληγιάννης πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του κρατώντας το μηδέν και την μπάλα να καταλήγει στον αρχηγό Δόντσο που με ψαλιδάκι σούταρε άουτ. Ένα σουτ του Λεβεντέλλη λίγο αργότερα δεν βρήκε στόχο με το σκορ να ανοίγει στο 37′ μετά από σέντρα του Σιχλοιμίρη, ο Δόντσος με κεφαλιά έκανε το 0-1 που ηταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η νεαρή ομάδα του ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε και απείλησε με ένα σουτ του Τριαντού, με τον Άρη να ελέγχει τον αγώνα και απειλει με σουτ των Κοτόπουλου και Κρασώνη που δεν ανησύχησαν τον Δεληγιάννη. Ο Κοσμάς Γκέκας αρχικά έχασε νέα ευκαιρία με πλασέ στο 71′ που απέκρουσε ο Δεληγιάννης, ωστόσο στο 75′ πήρε το αίμα του πίσω και με κεφαλιά από σέντρα του Μιχάλη Μελισσόπουλου νίκησε το Κοζανίτη συντοπίτη του κανοντας το τελικό 0-2 και δίνοντας το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο για τον Άρη.

Στο τέλος το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία αφού ο τραυματισμός των ποδοσφαιριστών του Κοσμίου Τιμόθεου Ζάγγουλου και Άρη Δεληγιάννη που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο συγκέντρωσε άπαντες γύρω από την υγεία των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών (Θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ)

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός (72′ Τζατζανάς), Δημοσθένους (86′ Ξενάκης), Ζάγγουλος, Λεβεντέλης, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης (46′ Βούλγαρης), Μαυράκης (72′ Φιλιππίδης), Κυριακόπουλος, Ταχτσόγλου.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλερ, Γκέκας, Δόντσος (88′ Σαρηγιαννίδης), Σιχλοιμίρης (81′ Ζωσιμίδης), Κοτόπουλος (65′ Ταχτσίδης), Κρασώνης (72′ Μελισσόπουλος).